NOVI DETALJI VENČANJA TEA I JELISAVETE: Preduzeli su rigorozne mere da sačuvaju privatnost!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

ČAK ĆE OMETATI DRONOVE

NOVI DETALJI VENČANJA TEA I JELISAVETE: Preduzeli su rigorozne mere da sačuvaju privatnost!

Stars -

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin u nedelju će pred više desetina zvanica izgovoriti sudbonosno "da", a u restoran će moći da uđu samo oni sa pozivnicom.

(FOTO) DOK SE JELISAVETA SPREMA ZA VENČANJE: Vuk Kostić je otputovao iz Srbije!

Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, gde danima slavi momačko veče, Jelisaveta Orašanin priprema se za poslednju predstavu koju će odigrati pre svadbe. U međuvremenu pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju u restoranu "Topčiderac" na Senjaku.

Svadbu će obezbeđivati 10 pripadnika privatnog obezbeđenja, a sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice. Jedna od rigoroznijih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove.

"Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti", kaže dobro obavešten izvor.

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

"Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je danas privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio jer veruje u njen sud, ali i osećaj za estetiku", kaže dalje naš izvor i dodaje da će matičar doći u restoran.

"Teo je bio za to da matičar dođe u restoran u nedelju, kako bi odmah sklopili građanski brak, ali i kako bi svi gosti bili prisutni kada izgovaraju sudbonosno "da", završava naš izvor.

Inače, Jelisaveta i Miloš su u vezi nešto više od četiri meseca, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Kurir.rs/ Blic, Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kakvu li će Jelisaveta odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track