TRAGEDIJA Pobednica šoua Nikad nije kasno: Našla sam muža mrtvog u lokvi krvi
Foto: Promo

Nihada Kapetanović otkrila

TRAGEDIJA Pobednica šoua Nikad nije kasno: Našla sam muža mrtvog u lokvi krvi

Stars -

Nihada Kapetanović, pobednica šoua „Nikad nije kasno“, trijumf u „Grandovom“ takmičenju posvetila je pokojnom suprugu Zoranu, s kojim ima dve ćerke - Slađanu i Sanelu.

Pedesetogodišnja pevačica iz Kiseljaka najbolja je veteranka po oceni stručnog žirija, koji je u njenom glasu osetio tugu što je nosi već tri godine. Nihada je otkrila da je 23. jula 2014. ostala bez životnog partnera, koji je izvršio samoubistvo, i da od tog šoka ni danas ne može da se oporavi.

foto: Privatna Arhiva

Najavio samoubistvo

- Mesec dana pre nego što je presudio sebi, Zoran je pao u tešku depresiju. Stalno je ponavljao kako će se ubiti. Sumnjala sam da je našao drugu ženu, da ne želi da živi sa mnom. Rekla sam mu to, ali on je porekao da ima ljubavnicu. Govorio mi je da me voli - počela je Nihada svoju tužnu priču.

- Na moj nagovor otišli smo na selo, u kuću njegovih roditelja. Verovala sam da će mu uz seoske poslove biti bolje, da će misliti na nešto drugo. Kad je trebalo da se vratimo kući, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo - nastavila je Nihada drhtavim glasom i dodala:

- Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u tu kuću i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog, u lokvi krvi, s puškom u ruci. To mi je oduzelo pola života - kroz suze je rekla pobednica.

Nihada i dalje misli na Zorana i često ga spominje.

Podrška

- Kad god sam pevala na „Grandovoj“ sceni, gledala sam ka gore jer znam da me on podržava sa neba. Znam da mi se smeška - drhtavim glasom je rekla veteranka.

Jelena Stuparušić

foto: Promo

TRIJUMF Publika odabrala Hristosa Elenidisa i Zorana Đuranovića

UBOLI SMO SEDMICU NA LOTOU!

Pobednik šoua prema SMS glasovima je Hristos Elenidis iz Makedonije.

- Iznenađen sam plasmanom. Nisam očekivao da ću stići do finala, a kamoli da će me publika izglasati kao najboljeg. Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za mene. Sad sam u Leskovcu kod prijatelja u hotelu i slavimo od ranog jutra - rekao nam je raspoloženi Hristos.

Pobednik po glasanju na Fejsbuku je Zoran Đuranović Đuzo, koji je mislio da nema šanse da bude prvi, prvenstveno jer je debeo.

- Presrećan sam! Kada me je sin prijavio za takmičenje, mislio sam da nema šanse da stignem dovde. Tada sam rekao da je pobeda za mene kao sedmica na lotou. Prvo, da sam član produkcije, ja bih samom sebi rekao: „Debeli, idi smršaj pa dođi“. Jedva čekam da se vidim s porodicom i da se proveselimo - rekao nam je Zoran.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track