PRAVA DOMAĆICA: Jelena Karleuša je majstor za pasulj
Foto: Damir Dervišagić

Divna otkrila ćerkinu tajnu

PRAVA DOMAĆICA: Jelena Karleuša je majstor za pasulj

Stars -

Iako se trudi da zaobiđe kuhinju, JK sve ostavi bez teksta kad spremi srpski specijalitet, u koji stavlja kvalitetno suvo meso

Jelena Karleuša, za koju mnogi ne bi ni pomislili da je ikad kročila u kuhinju, zapravo je pravi majstor za spremanje pasulja. Bar tako kaže njena majka Divna Karleuša.

Pevačicini fanovi navikli su da je stalno gledaju doteranu, u fensi i skupim krpicama u kojima se slika u dvorištu ispred belog zida, ali ona ipak nekad stane za šporet.

Ne voli kućne poslove

- Jelena ne voli kućne poslove, ali ima talenat za kuvanje. Odlično pravi špagete, a Jelenin pasulj je fantastičan. U njemu mora da bude prvoklasno suvo meso - otkrila je Divna.

Pozvali smo Karleušu kako bi nam otkrila recept za svoj ekstra pasulj, ali ona nije bila rada da ga podeli s nama.

Pre nekoliko godina za Kurir je otkrila da je njen muž Duško Tošić oduševljen kako se ona snalazi u kuhinji.

foto: Dragan Kadić

Biftek i pečeno pile

- Ne znam odakle to da loše kuvam?! Moj muž se ne žali i uvek sve pojede! Vi iz Kurira baš hoćete da me ocrnite! Spremiću vam svoj specijalitet - polukuvane špagete sa džigericom, pa da se uverite - rekla je tada kroz smeh Jelena.

Na početku karijere Karleuša je dokazala svoje kulinarske sposobnosti pred kamerama kada je u emisiji „Poznati kuvaju“ spremila nekoliko jela. Tada smo mogli da vidimo da je vešta u spremanju bifteka, pečenog pileta i nekoliko vrsta salata, i to bez ičije pomoći.

Zabavljala drugare Svirala je Jašara na flauti

Jelena Karleuša svira flautu još od školskih dana.

- Jelena fantastično svira flautu. Zabavljala je društvo na času i na velikom odmoru svirajući „Jagnje moje malo“ Jašara Ahmedovskog - ispričala je Divna Karleuša i dodala da je JK u detinjstvu održavala „koncerte“ u kući.

- Pevala je Miroslava Ilića „Smej se, smej“ i ceo Brenin opus. Nama bi okrenula leđa i pevala u regulator od radijatora - rekla je Divna.

Nastassia Janković

Pogledajte bonus video: KAD KARLEUŠA ZAMEŠA GUZOM SVE PRŠTI: JK zaludela muškarce tverkovanjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja