ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Saša Popović me digao sa dna!
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO ZA MAGAZIN STARS

ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Saša Popović me digao sa dna!

Stars -

Meni je Saša pružio ruku u trenutku kada sam trpela pravi linč, kada su mi svi okrenuli leđa. On je bio dovoljno hrabar da veruje u mene,a ja od njega nisam ništa tražila osim da mi veruje

Jelenu Karleušu očekuje radno leto jer je posle punih pet godina konačno objavila dve nove pesme, koje će promovisati širom Balkana. U finalu „Zvezda Granda“ publici je prezentovala duete sa Acom Lukasom i bugarskim pevačom Azisom, a prve reakcije su više nego dobre.

- A šta ste drugo očekivali (smeh). Pesma sa Acom je mračna, pomalo depresivna i kao takva odlično ide uz nas dvoje. Pogotovo uz Lukasa.

Misliš zbog toga što se razvodi?

- Ja sam sigurna da se Aca neće razvesti. Mislim, nije lud da to uradi. Ljudi čine greške, ali greške se i praštaju. Moj savet, ne samo Aci i drugim kolegama nego svim ljudima, jeste da čvrsto drže svoj život u rukama. Ako ga bar nakratko ispustite, onda neće biti dobro.

Otkud ideja da snimiš duet sa Azisom?

- Po meni je on najbolji pevač na ovim prostorima, nestvarno je talentovan i njegov glas je baš odgovarao pesmi „Ostavljam te“, koju smo zajedno otpevali. Inače, pesma je namenjena ljudima koji neće više da se skrivaju, koji žele da pokažu svoje ja. Tu mislim na ljubavnike, preljubnike, pripadnike gej populacije. Ma svako će se pronaći u toj pesmi.

„Zvezde Granda“ su postigle ogromnu popularnost. Ti ostaješ u žiriju i sledeće sezone?

- Meni je Saša Popović pružio ruku u trenutku kada sam trpela sveopšti medijski embargo, pravi linč. On je bio dovoljno hrabar da veruje u mene, a ja od njega nisam ništa tražila osim da mi veruje. Napravili smo najgledaniji šou, koji sam radila dve godine iz čisto prijateljskih razloga.

Nisi imala honorar za to?

- Nijedan dinar nisam naplatila, niti nameravam. Ja sam to uradila jer sam znala da cenim Sašu kada me je podigao sa dna, kada su mi svi okrenuli leđa. Ispostavilo se da nije pogrešio. Volela bih da nijedan moj kolega ne prođe ono što sam ja, jer bi malo ko imao šansu da se ponovo rodi kao ja. Nemaju svi mogućnost da budu u „Zvezdama Granda“.

Sa kojim članom žirija ćeš nastaviti druženje preko leta?

- Anu Bekutu smatram svojim iskrenim prijateljem, a Aca Lukas je moj brat. Naravno, Marija je i brat i sestra (smeh).

A Viki Miljković, sada ste se pomirile?

- Vikica je superkul osoba. Ona je bila moja komšinica na Bežaniji, znamo se dobro. Ja sam nekad znala da preteram zbog šou-programa i gledanosti, mada stvarno zna da izazove i dira u nerv. Ali ja to njoj zaboravim posle svakog snimanja.

I DALJE SAM DEBELA

Uspela si da smršaš, je l‘ to neka dijeta?

- Ma gde sam smršala, grešite. Moja kilaža je ista, bar tako pokazuje vaga. Ja bih volela da smršam, stalno sam na nekoj dijeti, ali je sve bezuspešno.

Zbog čega?

- Sklona sam gojenju, volim testo, pikantnu hranu, kinesku kuhinju. Nikada nisam bila neko ko se odriče bilo čega u životu. A još kad na to dodate da nisam umerena, onda nastane haos. Možda smršam zbog ovih vrućina ili zbog toga što se mučim oko novih pesama i zbog svakodnevnog stresa.

M. Dejanović - I. Ercegovčević

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAD KARLEUŠA ZAMEŠA GUZOM SVE PRŠTI: JK zaludela muškarce tverkovanjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track