DALILA KROZ SUZE OTVORILA DUŠU: Pobedila sam ali niko ne zna da sam pretrpela veliki gubitak!
Foto: Printscreen

NIJE JOJ LAKO

DALILA KROZ SUZE OTVORILA DUŠU: Pobedila sam ali niko ne zna da sam pretrpela veliki gubitak!

Stars -

Bosanska starleta Dalila Mujić je nakon pobede u rijalitiju "Parovi" otkrila nešto zbog čega je nekoliko puta zaplakala u programu uživo.

Naime, ona je ispričala da joj nije bilo lako da izdrži u rijalitiju ali da su joj Skriveni, ma ko god to bio, i Miljana Kulić, davali snagu da istraje.

"Zahvalna sam joj zbog toga, ona i Miljana Kulić su se iskreno obradovale mojoj pobedi. Miksi kao da je sama pobedila", rekla je Dalila a onda je počela da priča o svojoj mami Emini i ponovo se rasplakala.

foto: Damir Dervišagić

"Probudio se u meni instikt da će kruna biti na mojoj glavi. Molila sam se bogu da izdržim sve ovo i da ovaj rijaliti gledam kao igru, kao "Monopol". Moja majka je bila skroz drugačija, kao da to nije ona ista žena. Bila je sva izgubljena kad se ukljičivala u programe, nisam imala osećaj da je to ona. Promenila se kada je shvatila da ponovo ulazim u rijaliti. Tada je nešto izjavila za novine i shvatila sam da to više nije ona. Upozoravala sam je da ne radi neke stvari, ali ne vredi. U finalu sam videla da je to zaista tako. Pobedila sam ovde, ali na neki drugi način sam dosta izgubila", priča Dalila u suzama.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track