(FOTO) DA NE POVERUJEŠ: Ovo su najveće bizarnosti na srpskoj estradi
Foto: Printscreen

KRSTILI PSE, OROŠAVALI VAGINU...

(FOTO) DA NE POVERUJEŠ: Ovo su najveće bizarnosti na srpskoj estradi

Stars -

Srpska estrada puna je zanimljivih, čudnih i neobičnih dešavanja, a neki su možda i bizarni i pomalo nastrani.

Vesna Rivas krstila kučiće

Vesna Rivas je 90-ih godina prošlog veka u porti jedne beogradske crkve krstila svoje čivave. "Krstila sam svoje kučiće i ne vidim šta je tu za sprdnju. U stvari nisam ih ja krstila, već su bili poprskani svetom vodicom iz Jerusalima", izjavila je tada Vesna Rivas.

Slađa Delibašić osveštala svoj automobil

Bizarno je i to što je bivša supruga Đoleta Đoganija Slađana Delibašić osveštala, navodno, svoj automobil crni jaguar. Dobila ga je na poklon od tadašnjeg dečka Nikole Sandulovića, koji je posle raskida navodno tražio da mu vrati limuzinu, a ona nije htela ni da čuje.

foto: Damir Dervišagić

Keba uradio obrve

Keba je već poznat po tome da voli da se licka i sređuje, pa je zbog toga dobio i nadimak Ogledalce, pošto taj predmet stalno nosi sa sobom. On je podlegao najnovijem trendu i sem što su mu obrve počupane, on ih je i istetovirane i ofarbane.

foto: Printscreen/Instagram

Severina nosi Igorovu krv na vratu

Pevačica podlegla je holivudskom trendu, pa jsu se na večnu ljubav zavetovali na bizaran način - Kojić oko vrata nosi Severininu krv, a splitska pevačica njegovu.

foto: Printscreen/Instagram

Brunclikova ofarbala pudlicu

Pevačica je svoju pudlicu ofarmbala u pink boju kako bi ličila na svoju vlasnicu. Brunclikova je učestvovala u rijalitiju, gde je povela i svog ljubimca, a ofarbala ga je u pink boju, boju njene kose.

foto: Printscreen/Glas javnosti

Suzana orošila vaginu

Voditeljka Suzana Mančić priznala je da s vremena na vreme ide u jednu srpsku banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine. Nekadašnja loto devojka je to potvrdila i priznanjem da joj je seks posle toga mnogo bolji i da će takve stvari raditi i u budućnosti.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track