NIKOLA LAKIĆ PRIZNAO: Seksi slike i poruke dobijam od muškaraca!
Foto: Printskrin

SPEKULISALO SE DA NE VOLI ŽENE

NIKOLA LAKIĆ PRIZNAO: Seksi slike i poruke dobijam od muškaraca!

Stars -

Nikola Lakić, učesnik poslednje sezone rijalitija „Parovi“ priznaje da na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dobija lascivne fotografije koje mu šalju muškarci.

(FOTO) NIKOLA LAKIĆ ODLEPIO ZA DAVIDOVOM SESTROM: Ova lepotica ga je zavela, hoće da je ŽENI!

On pak tvrdi da je vremenom oguglao na te seksi poruke pripadnika istog pola i da zaista mnogo voli žene.

"Muškarci su mi slali poruke, pogotovo nakon „Parova“. Pisali su svašta na Fejsbuku, to je sastavni deo života. Svašta je bilo, i u pisanoj formi i u slikovnoj, ali ja sam navikao na takve stvari. Obrišem sve to ili blokiram osobe koje se malo nekulturnije ponašaju i to je to. Jednostavno, ne želim da se srozavam na njihov nivo ili da odgovaram onako kako oni žele", priznaje Nikola.

foto: Printskrin

Budući da je poljubac između Nikole i stripera koji je jedno veče posetio čuvenu vilu u Zemunu izazvao opštu pometnju, pitali smo ga kako to komentariše i da li je možda alkohol glavni krivac za takvo opuštanje.

"Ne znam na šta aludirate, nije to bilo ništa prisno. Sasvim je normalno pozdraviti nekog drugara i poljubiti ga u obraz, ne vidim ništa loše u tome. Jednostavno, mora malo da se spekuliše o tome i da se priča, to je prosto novinarima u krvi i ja to podržavam. Kad se drugarice poljube u usta, to može da bude prijateljski i nekako drugačije shvaćeno, a kad se muškarci poljube u obraz, kao što sam ga ja poljubio, to se i te kako shvata drugarski. Ono drugo se nije desilo, niti će se ikad desiti, jer ja obožavam žene", ističe Nikola, koji ipak ne krije da voli uzbudljiv život.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track