POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PRESREĆAN U VEZI: Evo ko je osvojio srce Alekse Perovića!
Foto: Dragan Kadić

DUŽE VREME JE VOLI

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PRESREĆAN U VEZI: Evo ko je osvojio srce Alekse Perovića!

Stars -

Pobednik takmičenja "Zvezda Granda" Aleksa Perović već neko vreme je u srećnoj vezi, a nakon finala popularni Kraljevčanin dobio je emotivnu poruku od devojke Milice koja je sve vreme bila uz njega.

"Ponosna sam na njega. Ne samo zbog ove pobede, ona je nagrada za njegov trud, rad, profesionalnost i posvećenost, još jedan razlog više. Ponosna sam na njegovu plemenitost, snagu, empatiju i nesalomivu pozitivu. Bravo, anđele. I kada trijumfuješ, i kada zaboravljaš da kupiš pastu za zube i dezodorans, tu sam. Tvoja podrška, oslonac, najveća obožavateljka, ortak, devojka, žena i večito derište koje ti skače po glavi svakodnevno. Volim te. A svima vama koji ste nam zarobili prijemno sanduče, komentare ispod fotografija, HVALA VAM, vaša podrška je čarobna. Čitamo i radujemo se. Imajte divan dan", napisala je devojka jednog od pobednika takmičenja.

On je njoj odgovorio emotivnom porukom, u kojoj ističe da je tokom takmičenja ona bila njegova velika podrška.

A post shared by Milica P. (@leni_wolfy) on

"Posle svega ide posebna zahvalnost jednoj isto takvoj osobi. Bila si tu kada sam imao tremu, nisam mogao da spavam, kada sam se osecao nesigurnim u svoje vokalne sposobnosti, u svoj izgled. Bila si tu dok su trajala teška vremena, koja su sada daleko iza nas, a i sada si tu. Kad sve ide baš kako treba, tu si. Zato želim da ti zahvalim na svemu do sada! Bez tvoje pomoći i podrške ne verujem da bih stigao ovde gde sam sada. Nadam se da ćemo ovim putem koračati zajedno još dugo. A tu si i sada kad ne mogu da spavam jer mislim koja je oprema u autu koji smo zaslužili i dobili", odgovorio je svojoj devojci Aleksa.

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track