SUNČICA TRAVICA OPET SAMA: Zbog Radinog Harisa raskinula s dečkom!
Foto: Printscreen/Instagram

PEVAČICA IH UPOZNALA

SUNČICA TRAVICA OPET SAMA: Zbog Radinog Harisa raskinula s dečkom!

Stars -

Kad se manekenka zbog spota spojila s Harisom Berkovićem, njen partner je postao nepodnošljiv. Čovek je jednostavno pukao od ljubomore

Manekenka Sunčica Travica (31) raskinula je vezu s bivšim fudbalerom Aleksandrom Radišićem (28) zbog njegove ljubomore, koja je kulminirala kad je ona snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, saznaje Kurir Stars!

foto: Damir Dervišagić

Lepotica iz Rume, koja je imala i dugogodišnju romansu s teniserom Viktorom Troickim, dugo je trpela Aleksandrove ljubomorne ispade.

- Sunčica mu nikad nije davala povoda za sumnju, ali teško je biti smiren kad se zabavljaš s takvom lepoticom. On joj je stalno prigovarao zbog nečega, a kad se spojila s Harisom Berkovićem, postao je nepodnošljiv! Stalno ju je smarao, proveravao i opuživao, iako su ona i Haris od početka samo poslovno sarađivali! Pa nije to Sunčici prvi spot u kojem je glumila! Pokušala je da razgovara s njim i ponovo mu objasni sve, ali nije vredelo. Čovek je jednostavno pukao od ljubomore i ona mu je ladno rekla ćao, nema više - kaže izvor Kurir Starsa blizak manekenki.

Sunčica Travica nije odgovarala na naše pozive, ali i po njenom profilu na Instagramu zaključili smo da više nije sa svojim tri godine mlađim sugrađaninom. Manekenka je pre dve nedelje izbrisala sve njihove zajedničke fotke, koje su svedočile o vezi dugoj 10 meseci.

foto: Printscreen/Instagram

Rada ju je upoznala s Harisom

foto: Dragan Kadić

Interesantno je da je Sunčicu Travicu za novi spot Harisa Berkovića predložila njegova devojka Rada Manojlović.

- Haris je bio u nedoumici koga da angažuje za spot, a Rada mu je rekla da mora da zove Sunčicu Travicu jer ona super izgleda! Berković nikada Sunčicu nije video uživo, a kad su se upoznali, rekao je: „Kako si lepa. Rada je bila u pravu!“- kaže naš sagovornik.

Lj. S.

foto: Stars

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track