POTRESNA ISPOVEST POBEDNICE PAROVA: Moja majka je psihički obolela zbog mene!
Foto: Damir Dervišagić

DALILA UPLAŠENA ZA MAJČINO ZDRAVLJE

POTRESNA ISPOVEST POBEDNICE PAROVA: Moja majka je psihički obolela zbog mene!

Stars -

Dalila Mujić prolazi kroz pravu agoniju jer je njenoj majci Emini Mujić potrebna hitna medicinska pomoć.

Pobednica pete sezone popularnog šoua kaže za Kurir Stars da njena majka ima ozbiljne psihičke probleme i za to krivi sebe.

- Moja majka više nije ista. Mnogi ljudi su to prepoznali. Čudna je, nije više srećna, nekako je izgubljena. Previše je ušla u svet rijalitija. Na nju su mnogo uticali negativni komentari o meni. Kad sam je videla te noći u finalu, ostala sam bez teksta. Ona to negira, ali sam ja sve videla. Teško mi je da izgovorim, ali njoj je potrebna ozbiljna stručna pomoć. Moja majka ima psihičke probleme - kroz suze priča Dalila.

Kraljica rijalitija već je počela da traži lekara koji će pomoći njenoj majci.

- Plašim se onog najgoreg jer sam prošla kroz sličnu situaciju. Prošle godine mi se desilo isto sa ocem, ali to sam prebrodila, on je zdrav i živ, ali sad sam izgubila i majku. U finalu sam videla ono što me je uplašilo. Eto, pobedila sam u rijalitiju, ali sam izgubila nešto mnogo važnije. Želim da ona bude dobro i da sve bude kao pre. Tužna sam, ali ne želim da sedim skrštenih ruku. Ona je osoba koja se celog života borila za mene. Sa ovim moram da se izborim i zato tražim lekara koji će mi pomoći da majka bude kao što je bila pre mog učešća u ovom rijalitiju - poručila je Mujićeva.

Ljiljana Stanišić

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track