ZORAN MARJANOVIĆ NA METI: Nemica progoni muža ubijene pevačice!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

ŽELI GA ŽENA IZ ŠTUTGARTA

ZORAN MARJANOVIĆ NA METI: Nemica progoni muža ubijene pevačice!

Stars -

Početkom jula izvesna Klaudija iznajmila stan u Borči i svakodnevno išla kod supruga pokojne Jelene Marjanović kako bi ga ubedila da sklope brak i da se sa ćerkom preseli kod nje

Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačce Jelene Marjanović, zaprosila je izvesna Klaudija iz Štutgarta, koja je samo zbog njega došla u Borču, saznaje Kurir!

Prema našim informacijama, Klaudija je početkom jula zakucala na Zoranova vrata. Poseta nije bila najavljena, a čitava Borča zna zbog čega je bila kod njihovog komšije jer se prethodno raspitivala o njemu.

- Nepoznata žena mi je prišla u supermarketu i pitala me gde se nalazi kuća ubijene pevačice. Rekla mi je da je rodom iz Srbije, ali da živi u Nemačkoj. Izgledala je baš lepo. Imala je šešir i velike crne naočare. Bila je uzbuđena i samo je ponavljala Zoranovo ime. Pokazao sam joj gde živi Jecin muž, zahvalila mi je, sela u auto i otišla. Kasnije sam video njen auto parkiran ispred Zoranove kapije - priča za Kurir Marjanovićev komšija.

Njen dolazak u Borču kod Zorana začas je postao glavna tema i priča se raširila, pa je došla i do Kurira. Meštani tvrde da je gospođa iz Nemačke bila baš uporna u svojim namerama da osvoji udovca, pa je iznajmila stan.

- Dve nedelje je plaćala kiriju za tu garsonjeru, nije odustajala do poslednjeg trenutka. Samo je išla od stana do Zokija, to joj je bila svakodnevica. I onda je otišla - rekli su nam sagovornici iz Borče.

foto: Stefan Jokić

Zoranu Marjanoviću je bilo veoma neprijatno kada smo ga pozvali i rekli da smo čuli za bračnu ponudu. Prvo nije želeo da priča o tome, ali kad je shvatio da imamo sve informacije, otvorio se.

- Šta sve neću da doživim! Klaudija je stvarno divna žena. Saslušao sam je šta ima da kaže, lepo smo porazgovarali, ali ja se zaista ne pronalazim u toj priči. Ni u novom braku, ni u selidbi za Štutgart. Trebalo joj je nekoliko dana da prihvati istinu. Nismo ostali u kontaktu - kaže Marjanović.

Inače, Zoran iza sebe ima dva braka. Pre nego što se oženio Jelenom Krsmanović, bio je u braku sa Sanjom, s kojom ima sina Uroša (18).

foto: Privatna Arhiva

Posvećen ćerki

UŽIVA S JANOM NA BAZENU

Otkako je postao udovac, Zoran Marjanović se posvetio poslu i ćerki Jani. Upravo sa svojom petogodišnjom naslednicom vrele letnje dane provodi na bazenima.

- Skoro svaki dan smo negde na kupanju. Jana uživa da se brčka, a ja volim da joj udovoljavam - kaže Zoran.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva, Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STRAŠNO! Nasilje nad ženama u Srbiji kroz statistiku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track