DRAMA: Maji Nikolić preselo letovanje u Tunisu
Foto: Dado Đilas

PLAČEM SVAKI DAN

DRAMA: Maji Nikolić preselo letovanje u Tunisu

Stars -

Bube su svuda, posteljinu nisu promenili otkad je Tito bio ovde, bazen je prljav, morem plutaju kondomi, dok fekalije iz hotela idu direktno u vodu

Maji Nikolić preselo je letovanje u Tunisu, gde trenutno boravi s mlađim sinom Lazarom. Pevačica tvrdi da su je prevarili jer se, umesto da uživa u luksuzu za 1.400 evra, koliko ju je koštao aranžman za njih dvoje u Jasmin Hamametu, kupa u fekalijama!

- Ovo je strava i užas! Umesto da uživam sa sinom na zasluženom odmoru, ja plačem po ceo dan i tražim rešenje kako da se spasem iz ovog hotela, ali i mesta za koje su mi agenciji tvrdili da je jedno od najlepših. Nisam samo ja nezadovoljna već i 14 ljudi koji proživljavaju istu agoniju. Godinama putujem i ovako nešto mi se nikad nije dogodilo - žali nam se Maja iz Tunisa.

Pevačica nam je detaljno opisala šta ju je snašlo.

- Ništa nije onako kako je trebalo da bude - zidovi su ogoljeni, hodamo po prljavim i pocepanim tepisima, bube se šetaju po hodnicima, radnici su mrzovoljni. Posteljinu nisu promenili otkad je pokojni jesip Broz Tito bio ovde! Sve je staro, jadno i bedno. Hotelski bazen je prljav i ne dozvoljavam sinu da se tu kupa. Ni ja nisam htela da plivam u moru jer plutaju istrošeni kondomi, a i fekalije iz hotela idu direktno u vodu. Doživeću nervni slom jer ovo nije mala para za mene - poručuje Maja Nikolić.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track