INDI BRILJIRA U OTVORENOM PISMU: Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi, ali biti pevačica...
Foto: Damir Dervišagić

šok

INDI BRILJIRA U OTVORENOM PISMU: Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi, ali biti pevačica...

Stars -

Pevačica Indira Aradinović Indi odlučila je da otvoreno govori o pozivu pevačice i na kakav se život odlučila.

Naime, ona je na Fejsbuku objavila otvoreno pismu, a izmđu ostalog je napisala i koliko je zapravo biti pevačica teže nego završiti fakultet. Prenosimo vam njeno pismo u celosti.

,,????,,

A post shared by ????Indira INDY Aradinovic???? (@indy_ara_indira) on

"Znate nešto se duboko razmišljam posle 11.god mog postojanja na estradnoj sceni i toliko pesama, naslova, hitova, tekstova, skandala, istine, neistine, dezinformacije,gradske priče i ostala dela. Ljudi sve brzo zaborave, ali nikada jedno, a to je kakav si čovek ili ne čovek!

Evo ja ću po prvi put o sebi napisati nešto što će šokirati pojedine čitaoce, a možda i neće.

Ako sam izabrala kao jako mlada put pevačice, to ne znači da ga i sada biram svesnije od tog doba, to znači da sam borac koji gura dalje ono što je u mladosti započeo. Kraj i tačka! Biti pevačica ili estradni umetnik nikada nije bilo lako niti će! Moj put je bio hvala Bogu lep i lak! Zato što potičem iz patrijahalno stroge porodice i hvala mojim roditeljima na svakom ukazanom poverenju i savetu koje su mi dali na početku moje karijere,koja trajeeee!

Najlakše je završiti fakultet,udati se i roditi! Biti borac devojka, a sada već žena borac, nije lako! A biti tek nečija ćerka, sestra, prijatelj, drug i žena?! Još teže i lepše! Zašto?! Zato što nije lako naići na pravu osobu, koja će u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete od rane mladosti, pa do sada!

#hanatattoo ;)

A post shared by ????Indira INDY Aradinovic???? (@indy_ara_indira) on

Ja itekako volim da čitam knjige, zapisujem savete starijih iskusnih domaćica, sadim neko povrće i cveće, motam sarmu, pravim ajvar, i mesim hleb, ložim vatru, menjam gume i sijalice! Aliiiiii ipak ja sam pevačica?! Tako me vidi 99% nacije,jer sam ja to izabrala!

Da, slikam se i reklamiram svoje telo i lepotu! Jer mi je i to deo posla kojim se bavim, jako bitan! Ali to ne znači da ne zaslužujem svoju sreću koja se zove OAZA LJUBAVI I MIRA!

Tu lepotu i harizmu mi je dao Bog i od toga na neki način živim i zaradjujem! E to je ono što sam imala da vam kažem! Nadam se da smo se ukratko razumeli! Ja sam na sceni profesionalac i uživam u svom poslu, koji je javan. A druga strana mog života bi trebala da bude takva, da posle nastupa žurim kući da zagrlim svog muškarca i čopor vukova koji me čekaju gladni!

P.S. Biti pevačica je profesija i to lepa i vesela. A ne odluka o načinu života! Volim vas i šaljem pozitivne zvukove".

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja