PAPARACO: Jelisaveta, zašto kriješ stomak, jesi li trudna?!
Foto: Damir Dervišagić

TEOVA ŽENA ZAMASKIRANA DOŠLA NA PREDSTAVU

PAPARACO: Jelisaveta, zašto kriješ stomak, jesi li trudna?!

Stars -

Glumica je, videvši ekipu Kurira, koja je čekala njen dolazak na probu, belom majicom prikrila zaobljeni stomačić, a i na sceni je tašnicom prekrila baš taj deo tela

Jelisaveta Teodosić se od povratka s medenog meseca skriva od javnosti i medija, a pred paparacom Kurira sakrila je i stomak dok je dolazila na probu svoje poslednje predstave ove sezone!

foto: Profimedia

Glumicu smo čekali u ponedeljak uveče ispred hotela u kojem je igrala predstavu „Hotel 88“. Želeli smo da sa suprugom Miloša Teodosića na brzinu porazgovaramo o budućim ulogama, kao i o privatnim planovima, ali je ona, čim je spazila novinara i fotografa Kurira, kao furija ušla u zgradu! Prethodno je belu majicu vešto prebacila u levu ruku i sve vreme ju je držala u predelu stomaka.

foto: Damir Dervišagić

U prvom trenutku nam to nije upalo u oči, a i razumeli smo njeno eskiviranje novinara, jer nije lako biti toliko interesantan medijima, koji su ti stalno za petama. Međutim, na predstavi je nastavila u istom fazonu. Naime, Jelisaveta Teodosić po scenariju na sceni nosi srebrnu tašnicu, samo što ju je ovaj put prebacila preko stomaka, za razliku od prethodnih izvođenja, kad ju je nosila uz telo. Njen inače ravan stomak se pomalo nazirao sve vreme, i ispod uske haljine prilikom dolaska na predstavu i ispod ciklama suknje dok je bila na sceni.

foto: Damir Dervišagić

Nekoliko nedelja pred njenu udaju za Miloša Teodosića šuškalo se da je Jelisaveta u drugom stanju. Da li je to razlog ovog njenog ipak neuspešnog maskiranja?

foto: Damir Dervišagić

Opa

GRLI ME, LJUBI ME!

Jelisaveta Teodosić u predstavi „Hotel 88“ igra u nekoliko scena u kojima je vrlo prisna s kolegom Andrijom Kuzmanovićem, koji glumi njenog supruga.

Moderan bračni par se selfira, grli, malo svađa i malo ljubi. U jednoj sceni Jelisaveta mora da izbegava poljubac u usta s njim, a Teova supruga je to izvela na komičan i maestralan način, zbog čega je dobila veliki aplauz od publike.

POGLEDAJT5E BONUS VIDEO:

(VIDEO) JELISAVETA JE AKTIVNA TRUDNICA: Ne izbija iz TERETANE, a evo koji MUŠKARAC vežba sa njom!

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track