SUDAR GENERACIJA: Goca i Tina pokazale izvajana tela
Foto: Instagram

KAKVE MAČKE

SUDAR GENERACIJA: Goca i Tina pokazale izvajana tela

Stars -

Lazarevićeva otišla s drugaricama na Tasos, dok se Ivanovićeva opušta s mužem Zvezdanom u Bodrumu. Obe svojim seksi izgledom ostavljaju sve bez teksta

foto: Instagram

Goca Lazarević (63) i Tina Ivanović (42) zadale su domaći zadatak svim ženama kada je u pitanju fizički izgled! Dve pevačice uživaju na egzotičnim plažama, a nisu se libile da pokažu svoje vitke figure.

Iako je ušla u sedmu deceniju, „mala žena“ izgleda bolje od mnogih devojaka. Goca je pre nekoliko dana otputovala u Grčku, na ostrvo Tasos, gde uživa sa prijateljicama. Pevačica je pozirala u omiljenom kupaćem kostimu, a prvo što se primeti je njen ravan stomak. Zvezda narodne muzike dobijala je komplimente za svoj izgled, naročito muškaraca, ali Goci nije bitno što je odmerava suprotni pol.

- Na more sam otišla da se odmorim i uživam sa pet prijateljica. Prvi put sam na ostrvu Tasos i divno je. Plaže su prelepe, poput onih egzotičnih! Uživamo svaki dan i smejemo se do suza - rekla je seksi baka za Kurir.

foto: Instagram

Ni Tina Ivanović ne gubi vreme! Folkerka, koja je poznata po bujnom poprsju, sada je pokazala i zategnutu zadnjicu. Tina je na odmor otputovala sa suprugom Zvezdanom, a destinacija koju su izabrali je Bodrum u Turskoj. Pevačica svakodnevno objavljuje seksi fotke sa plaže, a dnevno promeni i po nekoliko kupaćih kostima.

Kurir / I. E. - N. J.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISKOPIRALI ITALIJANKOG MILIONERA: Staće vam srce kada vidite kako je Bojana Ristivojević zaplesala na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track