STRAH OD LETENJA: Željko Joksimović pretrnuo u avionu
Foto: Dragan Kadić

TURBULENTNO

STRAH OD LETENJA: Željko Joksimović pretrnuo u avionu

Stars -

Pevač se prvi put uspaničio jer su njegov let zahvatile turbulencije zbog kojih je avion jedva sleteo na aerodrom u Podgorici

Željko Joksimović u nedelju je preživeo dramu u avionu tokom leta iz Atine u Crnu Goru, saznaje Kurir.

Iako se ranije nije plašio letenja, pevač se prvi put uspaničio jer su njegov let zahvatile turbulencije zbog kojih je avion jedva sleteo na aerodrom u Podgorici.

- Sreća, pa sa njim nisu bili sin Kosta i trudna supruga Jovana, već je bio u društvu saradnika. Zbog jakog vetra, Željko je imao nemiran let i nije mu bilo svejedno. Avion se krivio i tresao, pa su se i putnici uspaničili. Svi su se pitali da li će bezbedno stići. Željku se strah primetio na licu, a i više puta je prokomentarisao da ne može da dočeka da avion sleti - kaže naš izvor koji je bio u istom avionu.

Čim je Joksimović sleteo u Podgoricu, odmah se uputio u Budvu na koncert, koji je održao u najvećoj diskoteci na otvorenom. On je prethodno sa prijateljima prošetao Starim gradom, gde se jedva probio kroz gužvu. Fanovi su mu prilazili kako bi se fotografisali sa njim, a kada im je ispunio želju, seo je u jedan restoran da se opusti pred nastup.

Kurir / M. D.

Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZAPEVALA U AVIONU: Ovako Seve zabavlja muža, prijateljicu, ali i PUTNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track