(FOTO) NIKAD DO SADA GA NISTE VIDELI: Evo kako izgleda sin Goce Lazarević i Zahara!
Foto: Dragan Kadić

NE VOLE DA SE EKSPONIRAJU U JAVNOSTI

(FOTO) NIKAD DO SADA GA NISTE VIDELI: Evo kako izgleda sin Goce Lazarević i Zahara!

Stars -

Pevačica Gordana Goca Lazarević i kompozitor Milutin Popović Zahar iz svog braka imaju sina Miloša i ćerku Mariju, koji se ne pojavljuju u javnosti.

Naime, iako su deca poznatih roditelja, ne vole da se eksponiraju u javnosti pa domaća publika ne zna ni kako oni izgledaju.

Dok Gocina i Zaharova ćerka radi kao profesor u Dizajnerkoj školi, njihov sin Miloš radi kao reditelj. Između ostalog, bavi se režiranjem muzičkih spotova, a poslednji spot koji je uradio je onaj za prvu pesmu Stefana Živojinovića "Druga liga".

Miloš je i sa svojom majkom pevačicom sarađivao na ovom polju, te je pre nekoliko godina režirao majci spot za pesmu "Đinđuve".

Sin poznatog para u dugogodišnjoj j emotivnoj vezi sa devojkom Svetlanom, sa kojom planira i da stane na "ludi kamen".

"Navijam da njegova žena bude njegova sadašnja devojka Svetlana, mada mi neki zameraju što insistiram na tome jer može da se ispostavi da nije dobra za njega, a ja kažem da može da se ispostavi da je svaka sledeća milion puta gora. I ja sam takva. Kada nađem nekoga ko mi odgovara, ne idem dalje, ne tražim dalje jer ko hoće veće izgubi iz vreće. Meni je važno samo da se oni vole, a čini mi se da se baš vole. Svakako da se ja tu ne pitam mnogo, ali mi je drago što moja buduća snaha i ja imamo dobar odnos", ispričala je nedavno Goca i otkrila da joj teško palo kada se sin odselio iz njihove pordične kuće:

"Kada se odselio, i meni i njemu su to bili najteži životni trenuci.Kupila sam mu stan, a on je mislio da je bolje da ga izdaje i da me ne ostavlja samu u velikoj kući. Dobro sam razmislila i rekla mu da je to najpametnije za njega. Miloš se uvek oslanjao na mene, želela sam da bude odlučniji i da sama odgovara za svoje postupke. Bilo mu je teško da prihvati i govorio je da sam ga oterala, dok nije shvatio zašto je odvajanje bilo korisno za njega", priznala je pevačica.

(Kurir.rs/Puls/Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track