Najnovije vesti

ALKOHOL, SEKS, MALOLETNICE: Evo koje zvezde srpske estrade su otvoreno priznale svoje poroke!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

NE STIDE SE

ALKOHOL, SEKS, MALOLETNICE: Evo koje zvezde srpske estrade su otvoreno priznale svoje poroke!

Stars

Poznato je da domaće estradne ličnosti imaju mnoštvo poroka, ali većina njih to vešto krije. Svaka tajna vrlo brzo ispliva u javnost, pa se mnogi odluče da progovore o svojim slabostima.

 

Pred vama je pet ličnosti srpske estade koje su otvoreno progovorili o svojim porocima.

 

Nataša Bekvalac nikada nije krila da je vodila dugu i tešku borbu pokušavajući da ostavi cigarete. Prvobitno se uzdala u snagu volje, ali pošto joj nije uspelo, podvrgavala se različitim tretmanima. Da li je efekat učinkovit, ostaje da vidimo, pošto se lepa Nata uvek vraća duvanskom dimu.

foto: Dragan Kadić

Anu Nikolić su pre trudnoće paparaci mnogo puta uhvatili sa čašom u ruci, zbog čega je javnost često osuđuje. Pevačica je čak i prestala da krije kako ume da popije po koju čašicu, a kako je sama istakla, ubuduće će to raditi u inat dušmanima.

 

"Pijem retko, ali pijem. Naravno da popijem koju čašicu više, pa neću valjda da pijem vodu? Leti volim da se rashladim šampanjacem, a zimi pijem crno vino", izjavila je Nikolićeva jednom prilikom.

foto: Nebojša Mandić

Pevač i rijaliti zvezda Era Ojdanić vrlo često popunjava novinske naslove svojim akcijama usmerenim ka lepšem polu. Eri su se pripisivale brojne, afere, a na Jutjubu se mogu pogledati brojni snimci Ojdanićevih ljubavničkih pokušaja. U više navrata je izjavljivao da su žene njegova droga, a kada su ga optuživali za veze sa maloletnicama, branio se sledećim rečima:

 

"Ja uvek sačekam da napune 18 godina i 2 dana."

foto: Stefan Jokić

Iako mu je 67 godina, Milić Vukašinović ne prekida da ističe koliki je zavisnik od seksa. On redovno na društvenoj mreži Tviter izbacuje objave čija tematika je uglavnom seksualne prirode.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/srbijadanas)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STARLETA BEZ POROKA U MAJAMIJU: Nije da Stanija baš samo uživa na Floridi

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...