STOJA SE PREPOLOVILA: Kako sam skinula 10 kg
Foto: Damir Dervišagić

Uporna

STOJA SE PREPOLOVILA: Kako sam skinula 10 kg

Stars -

Stalno sam gladna i žedna, ali bože moj. Trudila sam se da što više spavam, pa sam tako lakše podnosila, kaže Novakovićeva

Stoja Novaković probušila je kašiku što je dalo rezultat. Folk zvezda uspela je da se oslobodi viška i za nepunih mesec dana skinula je čak 10 kilograma.

Navikli smo da ranije pevačicu viđamo u uskim pripijenim haljinicama, ispod kojih joj je salo kipelo na sve strane. Međutim, sada je drugačije. Stoja je preksinoć na jedan beogradski splav, gde je imala nastup, sve iznenadila kada se pojavila u beloj košulji i iscepanim farmerkama.

- Vau, kakva promena! Totalno druga žena, sa modernim afrokikicama na glavi - bili su neki od komentara ispred splava.

Pre nego što je zapevala, Novakovićeva je za Kurir otkrila kako je smršala.

- Hvala vam što ste primetili da sam smršala, to mi je cilj i raduje me. Stalno sam gladna i žedna, ali bože moj. Trudila sam se da što više spavam, pa sam tako sve lakše podnosila. Gledala sam da se psihički i fizički odmorim za predstojeći period. Od početka leta sam se trudila da malo svoju liniju dovedem u red i ovog puta nisam žurila. Polako se navikavam na novu ishranu i vidim da deluje. Posle letnje turneje, više ću se posvetiti sebi i imaću vremena za treninge. Znam da ću izgledati još bolje - kaže Stoja i dodaje da nema ništa protiv estetskih zahvata.

- Ako si nezadovoljan sobom i imaš mogućnosti da učiniš nešto, zašto da ne uradiš. Nisam protivnik i sve podržavam. Ja uživam u promenama. Volim da sam svaki put drugačija, sa drugom bojom kose, kilažom, garderobom - rekla je ona.

M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) STOJA POTOPILA SPLAV: Raspametila publiku Belom cigankom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track