VERIČINA FOTKA U BIKINIJU IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Evo kako im je kreatorka odgovorila!
Foto: Damir Dervišagić

ZAPUŠILA SVIMA USTA

VERIČINA FOTKA U BIKINIJU IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Evo kako im je kreatorka odgovorila!

Stars -

Veljko Kuzmančević pre nekoliko dana objavio je na Fejsbuku fotografiju svoje supruge Verice Rakočević u kupaćem kostimu koja je izazvala lavinu komentara.

Naime, Verica, koja ima 69. godina, zaista izgleda neverovatno, što ne bi bilo ništa čudno da smo negde u Holivudu. Međutim, kako je fotografija izazvala mnoštvo komentara kako pozitivnih tako i onih drugih, kreatorka je osetila potrebu da se obrati svojim fanovima statusom:

"Imam bore (manje nego što bi trebalo) koža mi je bolja nego što bi trebalo, imam celulit onoliko koliko je normalno za mnogo manje godina i imam veliku zahvalnost Bogu na svemu što mi je dao i lepo i ružno. Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima koje nose godine nalazeći kompenzaciju u iskustvu i pameti koje nose iste. Moj muž se nije zaljubio u moju svežinu i lepotu u ovim godinama ali je toliko zreo da je dopreo do lepote duše što može mali broj muškaraca, zato je poseban.. Poenta ove slike nije pokazati svoju ženu kao bombu (jer ona to i nije) nego, volim moju ženu i tačka. Volim je sa svim borama, sa nemogućnošću da mi rodi dete, sa kožom koja nije kao u devojke ali je volim. Zato, hvala Bogu na daru da mogu, nadam se, da ostatak života živim neopterećena da li ću iz dana u dan biti starija, ružna neću biti nikada jer je lice ogledalo duše a ja sam se trudila da moja duša daje samo ljubav", napisala je Verica i opet izazvala lavinu komentara.

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni su dokaz da ljubav uvek pobeđuje: Poznati parovi koji su srušili sve stereotipe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track