JOŠ JEDNO KRALJEVSKO VENČANJE: Princ Filip verio Ciletovu ćerku!
Foto: Kurir, Fonet

POTVRĐENO PISANJE KURIRA

JOŠ JEDNO KRALJEVSKO VENČANJE: Princ Filip verio Ciletovu ćerku!

Stars -

Filip Karađorđević zaprosio naslednicu slikara Marinkovića, ona rekla „da“!

Princ Filip Karađorđević i ćerka slikara Cileta Marinkovića, takođe slikarka Danica Marinković, verili su se proteklog vikenda.

Dva dana nakon što je Kurir ekskluzivno objavio da je sin princa Aleksandra i princeze Marije da Glorije od Orleana i Bragance u vezi s naslednicom našeg umetnika Cileta Marinkovića, iz Belog dvora su obelodanili da su se njih dvoje verili.

- Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar, princeza Katarina i princeza Marija da Glorija od Orleansa i Bragance imaju čast i zadovoljstvo da saopšte javnosti da se Nj. k. v. princ Filip verio gospođicom Danicom Marinković, ćerkom gospodina Milana Marinkovića Cileta i gospođe Bebe Marinković. O datumu i mestu venčanja biće dato naknadno saopštenje - piše u zvaničnom pismu Dvora.

Podsetimo, princ i slikarka su se upoznali tokom jedne izložbe u Londonu, gde Filip živi, a gde je Danica završila magistarske studije. Odmah su razmenili kontakte i nastavili da se viđaju uglavnom na relaciji Beograd-Pariz-London. Vezu su otkrili nakon što su se pojavili na venčanju Filipovog strica Đorđa Karađorđevića s Felon Rejman pre desetak dana.

Kurir / J. C. S.

Foto: Kurir, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOŠ JEDNO KRALJEVSKO VENČANJE: Princ Filip verio Ciletovu ćerku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track