VELJKO OBORIO REKORD: Cecin sin nije više u vezi sa Nađom, a evo zašto!
Foto: Privatna Arhiva

RASKINULI

VELJKO OBORIO REKORD: Cecin sin nije više u vezi sa Nađom, a evo zašto!

Stars -

Nađa je isuviše mlada da bi razumela to ludilo koje vlada oko Veljka. Kad kažem ludilo, mislim na devojke koje ga saleću sa svih strana

Veljko Ražnatović nije više u vezi sa Nađom Zrelec!

Možda je ovo i svojevrstan rekord Cecinog sina, koji je romansu sa lepom brinetom okončao posle manje od mesec dana!

- Nađa je isuviše mlada da bi razumela to ludilo koje vlada oko Veljka. Kad kažem ludilo, mislim na devojke koje ga saleću sa svih strana. Jesu bili zaljubljeni, ali on živi brzo i ludo, sve je to previše za tako mladu devojku kao što je ona - kaže izvor Kurira blizak Nađi Zrelec.

Potvrda ovih naših saznanja su i njihovi profili na Instagramu koji su do juče bili prepuni zajedničkih fotografija iz izlazaka i s letovanja na Kipru u Cecinoj kući. Sada na toj društvenoj mreži nema nijedne fotke! Nađa je izbrisala sve dokaze da je u prethodnih (manje od) 30 dana bila s Veljkom, a i njegov profil (iako on uvek tvrdi da nema profil na Instagramu) promenjen je i zaključan.

Kurir / M. C.

foto: Privatna Arhiva

Opsednut

JURI ANASTASIJU PO BUDVI

I dok Veljko Ražnatović, reklo bi se, vrlo lako prelazi iz jedne veze u drugu, Kostadin Terzić, njegov drug i bivši dečko njegove sestre Anastasije, još uvek ne može da zaboravi Cecinu ćerku.

- Kostadin je zapalio u Budvu čim je čuo da je Tasa dole. Njegov dan se svodi na to da obilazi plaže i lokale u koje bi mogla da svrati Anastasija samo da bi je video. Potpuno je opsednut njome iako zna da ne postoji mogućnost da se pomire - kaže izvor Kurira blizak Terziću.

Kurir / LJ. S., Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VELJKO NAPRAVIO NAJJAČE IZNENAĐENJE ZA MAMIN ROĐENDAN: Evo šta je dočekalo Cecu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track