Najnovije vesti

TUČA O KOJOJ JE BRUJALA ESTRADA: Marinko je Nadu vukao za kosu, ali ona je njemu žešće uzvratila!
Foto: Dragan Kadić

SUKOB ESTRADNJAKA

TUČA O KOJOJ JE BRUJALA ESTRADA: Marinko je Nadu vukao za kosu, ali ona je njemu žešće uzvratila!

Stars

Ovih dana estrada bruji o tuči dva estradnjaka koju malo ko može da zaboravi. Tuča se dogodila pre nekoliko godina u mestu Novo Selo kod zagreba gde su Nada Topčagić i Marinko Rokvić bili na turneji. Taman su se spremali da krenu u drgo mesto, Nada je deci davala autograme, kad ju je Marinko povukao za kosu.

 

foto: Dragan Kadić

"Dok sam deci davala autograme ispred kombija Marinko me je histerično povukao za kosu i počeo je da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo sa tim slikama?” Tada sam se okrenula i odbrusila mu: „Šta hoćeš ti, naduvena žabo”, i šutnula sam ga u cevanicu. Onda je nastala tuča, pa smo nastavili da se pesničimo i udaramo, sve dok nas Bora Drljača nije razdvojio.

 

Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko. Htela sam da napustim turneju, zvala sam menadžera u Beograd, ali su me ubedili da nastavim. Htela sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kada sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede", ispričala je Nada Topčagić. I Marinko Rokvić se tada požalio na koleginicu.

 

"Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povredila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvek idem na terapije zbog toga."

 

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic/B.Đ. Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić)

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...