ABRONOŠA: Slađa ostavila muža dok se borio za život

Usred srede

ABRONOŠA: Slađa ostavila muža dok se borio za život

Stars -

Nova sreda brzo je stigla, drage moje abronoše, a na vrućini meni svašta pada na pamet. Radio Mileva je prošle nedelje radila punom parom, a priča iz života poznatih imam za nekoliko nastavaka. Uz more i čašu dobrog vina nekako se skrivane istine brže doznaju.

Naša prva junakinja zvala se sasvim obično - Slađa. Ona nije mirisala na sveže testo, slane perece i pekarski kvasac kao Jagodinka Simonović, već na „šanel 5“. Danas gotovo da nema čoveka koji nije čuo za nju. Postala je lutka s naslovnih strana. Međutim, njena savršena biografija ima jednu veliku mrlju.

Slađa je u mladosti bila omiljena. Okupljala je oko sebe neki umetnički svet, a danas ne govori više ni sa jednom drugaricom iz mladosti. A najveći greh učinila je prema svom mužu, koga ćemo zvati Pikaso. Bila je to velika ljubav, koja se neslavno završila. Mladi umetnik imao je tešku saobraćajnu nesreću. I baš u trenucima kad se on borio za život, ona nije imala srca i donela mu je da potpiše papire za razvod. Jednostavno, nije želela da njena uspešna karijera stane. Gazila je preko leševa i nije joj bio potreban muž u invalidskim kolicima o kome mora da se brine. Otišla je iz njegovog života, a Pikaso je ostao ne samo bez svoje najveće ljubavi već i bez krova nad glavom i slika koje su zajedno kupovali.

Drugi akter naše priče je Englez. Od njegovih početaka devedesetih godina do danas, poznato TV lice preživelo je razne šokove i lomove. Sedam puta je bio u ludnici, četiri puta je ginuo u saobraćajnoj nesreći, tri puta se ubio, devet puta je nekog prebio, dva puta su prebili njega i jednom je, čini mi se, pao s Ajfelove kule. Najveća istina je da više ne živi u Srbiji jer duguje zelenašima milione. Ušao je u veliki biznis ponesen slavom i izgubio i svoj i tuđ novac. Neki njegovi dužnici pokušavaju preko suda da povrate pozajmljeni novac, a on se sličnim prevarama bavi negde na Zapadu. I dobro mu ide.

Toliko od mene za danas. Brzo će stići nova sreda, kad ćemo ispredati nove priče. Milioner će sigurno ostaviti Trešnju (jadna ona), Kuglica će se konačno udati ili izbaciti novi porno-snimak, Diva sa Maldiva će se vratiti iz mrtvih, a šta je još bilo sa Slađom? Pa, sačekajte samo sedam dana i pišem vam nastavak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track