MORALA SAM DA SE UDAM: Tanja Savić otkrila drugu stranu priče i zašto će možda zauvek napustiti Srbiju!
Foto: Printksin

KO ĆE POPUSTITI?

MORALA SAM DA SE UDAM: Tanja Savić otkrila drugu stranu priče i zašto će možda zauvek napustiti Srbiju!

Stars -

Folk pevačica Tanja Savić otkako se udala za supruga Dušana Jovančevića i preselila se u Australiju, karijeru je stavila u drugi plan.

Pevačica dugo nije mogla da "ubode" hit, pa su estradni znalci godinama komentarisali da Tanjina karijera ozbiljno stagnira, čak i da propada, te da nikada neće moći da povrati popularnost koju je imala. Međutim, ona se ne kaje što se udala i dobila decu.

foto: Dragana Udovičić

"Mišljenja su različita, ali jednostavano morala sam da se udam, morala sam da rodim decu i mislim da je to bilo baš pravo vreme. Sa 25 godina sam rodila svog prvog sina, mislim da kad je čovek mlad može da se ostvari lakše u ulozi roditelja, prosto ne znam da li bih sada imala živaca. Mora jedna strana da trpi, da li porodica ili karijera, tako da sam ja izabrala da karijera trpi. Malo se dvoumim po pitanju karijere i porodice, baš sam na nekoj lestvici. Previše sam vezana za svoju porodicu, previše sam emotivna, deca traže majku, a ja svaki put kad odem na nastup kažem sebi - zašto nisam ovo vreme provela sa decom?" rekla je pevačica. Ona je dodala da je suprug nagovara da se vrate u Australiju.

"On je više da se vratimo tamo, tamo je rođen, tamo je živeo, deca su se tamo rodila... Tako da njih vuče Australija mnogo, a ja sam jedina koja konce vuče za Srbiju, pa ćemo videti ko će na kraju popustiti", priznala je. Tanja se više ni sa kolegama ne čuje, a kamoli druži.

"Došlo je vreme kada čak ni SMS ne razmenjujemo, ni ništa, bukvalno ništa. Prosto, tako se desilo. Što se mene tiče ja stvarno volim i druženje i moje kolege, ali, nekako, putevi su nam se razišli. Vidim da neke kolegnice koje su se udale, posvetile su se porodici kao i ja, pa moguće da je najviše zbog toga", rekla je Tanja.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track