(FOTO) NJIH NISTE VIDELI: Lukas ponosno pokazao svoje sinove! Evo kako izgledaju i čime se bave
Foto: Marina Lopičić

NASLEDNICI

(FOTO) NJIH NISTE VIDELI: Lukas ponosno pokazao svoje sinove! Evo kako izgledaju i čime se bave

Stars -

Aca Lukas pored najmlađe ćerke Viktorije koju je dobio u braku sa Sonjom, ima i troje dece iz prethodnog braka. Ćerka Miljana, sinovi Andrej i Lazar, takođe su njegovi naslednici.

Acu smo navikli da na fotografijama viđamo sa najmlađom miljenicom, ali konačno je objavio i fotografiju sa sinovima i izrazio ponos što su njegovi.

MOJI!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Lukas je u nedavnom intervjuu otkrio i čime se oni bave. Stariji sin Lazar je vozač u "Grandu".

"Voli da vozi, pa neka to i radi. Hteo bi da jednog dana bude menadžer, to ga interesuje, a mnogi su avanzovali od vozača do menadžera, pa neka se i on bori. Tek mu je 21 godina, mlad je i ima vremena za sve", rekao je Aca nedavno i dodao da mu je žao što sin nije postao fudbaler.

New look ?

A post shared by Лазар Вуксановић (@vuk.lazar) on

Njegov mlađi sin Andrej odlučio je da gradi fudbalsku karijeru, iako je u Nemačkoj, gde je do skoro živeo sa majkom Natašom, i bio jedan od najvećih teniskih talenata.

"Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene", rekao je svojevremeno Aca, koji je priznao da je napravi dosta grešaka u životu.

"Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece", priznao je pevač.

Večeras "TROKADERO" raspoložen sam kao nikada!!! Spremite se ??????

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

(Kurir.rs/Puls/Svet, Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LUKAS ZAPALIO DUPKE PUNU ZAGREBAČKU ARENU: Publika doživela NEZABORAVAN provod!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track