Najnovije vesti

RAZILAZE SE POSLE 20 GODINA: Cecina sestra prelomila! Seli se iz vile Ražnatovića!
Foto: Zorana Jevtić

LIDIJA PRELOMILA

RAZILAZE SE POSLE 20 GODINA: Cecina sestra prelomila! Seli se iz vile Ražnatovića!

Stars

Ceca Ražnatović je od početka karijere isticala da joj je mlađa sestra Lidija najbolja drugarica i da pred njom nema tajni, pa ju je neposredno nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana sredinom devedesetih i preselila iz Žitorađe u vilu na Dedinju. Međutim, zajednici je došao kraj!

Lidija Ocokoljić odlučila je da sebi, suprugu Predragu i svojoj deci konačno priušti zasebni životni prostor.

"Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva, tako će i ostati. Dok je Arkan bio živ, on je sa zadovoljstvom prihvatio Lidiju. Ona im je pomagala sa odgajanjem Veljka i Anastasije, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im treba odvojena kuća. Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir", navodi izvor blizak porodici i dodaje da je pevačica podržala ovu Lidijinu odluku iako joj je isprva bilo teško.

foto: Dragan Kadić

"Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomažu oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da niti razlozi više ne važe. Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno", zaključuje isti izvor.

Podsetimo, pre dve godine pisalo se da je Lidija uz Cecinu pomoć kupila stan u širem centru grada, u kom će živeti sa porodicom. Međutim, folk diva je to kasnije demantovala, a do selidbe nije došlo.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo, M. Antonijević)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Za nju je ovo belo carstvo samo oaza mira, a za neke nedosanjan san: Zavirite u Cecinu vilu na Kipru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...