PATRIJARH VENČAVA KARIĆE: Bogoljub se dogovara sa Irinejom oko detalja!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO

PATRIJARH VENČAVA KARIĆE: Bogoljub se dogovara sa Irinejom oko detalja!

Stars -

Vlasnik „BK grupe“ će se na sastanku dogovoriti kog datuma će se sa suprugom Milankom venčati u crkvi. Istog dana će se pred bogom svojim muževima zavetovati i njegove ćerke

Bogoljuba Karića sa suprugom Milankom, kao i njegove tri ćerke Nedu, Danicu i Jelenu u crkvi će venčati patrijarh Irinej.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, prvi čovek najbogatije srpske porodice 15. septembra će se sastati sa patrijarhom kako bi utanačili detalje u vezi sa ovim činom.

Uzbuđeni

- Zbog neodložnih poslovnih obaveza, Bogoljub je bio prinuđen da pomeri kolektivno venčanje za narednu godinu. On se trenutno nalazi u Rusiji, ali krajem leta se vraća u Srbiju kako bi 15. septembra obavio razgovor sa patrijarhom. Za njega i njegovu porodicu velika je čast što će ceremoniju venčanja voditi Irinej. Bogoljub je oduvek želeo da organizuje kolektivno venčanje Karića i u porodici su zbog tog događaja svi veoma uzbuđeni i jedva čekaju taj nesvakidašnji čin - kaže izvor blizak jednoj od najbogatijih srpskih porodica.

foto: Privatna Arhiva

Pozvali smo Bogoljuba, koji je potvrdio naša saznanja.

- Tačno je da sredinom septembra imam sastanak sa patrijarhom Irinejom i tada ćemo utanačiti sve detalje u vezi sa ceremonijom. Želeo sam da venčanje bude do kraja ove godine, ali izvesnije je da će se ono dogoditi na proleće sledeće godine. Srećan sam zbog tog zaveta, naročito jer će to biti jedan veličanstven događaj kako za našu porodicu tako i za Srbiju - poručuje biznismen.

U braku 40 godina

Inače, Bogoljub i Milanka ove godine su proslavili 40 godina braka. I njihove naslednice su u srećnim i stabilnim brakovima. Najstarija Neda udala se 2007. za Dejana Lazarevića, ali su tada obavili samo građansko venčanje. Isti slučaj je i s Jelenom, koja je na ludi kamen stala s Goranom Lazarevićem, inače bratom Nedinog muža, u Londonu decembra 2012. I najmlađa Danica, koja se udala 31. decembra 2016. za Nikolu Stoilkovića, kao i njene sestre, obavila je samo građansko venčanje.

LJILJANA STANIŠIĆ

Uživa u majčinstvu

DANA POKAZALA SINA PETRA

Dana Karić se nedavno porodila i na svet donela sina. Ona trenutno sa porodicom uživa u raskoši u srpskoj prestonici, a nedavno je sve oduševila divnom fotografijom. Ćerka Bogoljuba Karića postavila je na svoj Instagram profil sliku muža Nikole i jednomesečnog sina Petra, na kojoj vidimo kako spavaju, a ova njena objava raznežila je pratioce. Mnogi nisu štedeli lajkove i komplimente.

- Ljubav je... - napisala je Dana u opisu slike.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vrednost u milionima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track