JELISAVETA NE PLANIRA ŽIVOT SA TEOM: Neću da se selim s mužem u Ameriku!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

SLOBODA U BRAKU

JELISAVETA NE PLANIRA ŽIVOT SA TEOM: Neću da se selim s mužem u Ameriku!

Stars -

Glumica kaže da zbog brojnih poslovnih obaveza neće pratiti supruga Miloša Teodosića u Los Anđeles, ali da će ga posećivati

Jelisaveta Teodosić ipak nema nameru da se preseli u Ameriku, iako je njen suprug potpisao višemilionski ugovor sa klub LA Klipers iz Los Anđelesa.

Glumica je za Kurir rekla da će povremeno posećivati muža, ali da će u Beogradu provoditi više vremena, prvenstveno zbog posla, koji je vezan za Srbiju.

- Neću se preseliti, nisam to ni planirala. Naći ćemo način da se uklopimo i funkcionišemo ovako. Odlaziću, naravno, u Ameriku, ali koliko često će to biti, još uvek ne znam - rekla nam je Jelisaveta.

foto: Damir Dervišagić

Glumica je juče, zajedno sa koleginicom Tamarom Krcunović, bila gošća emisije „150 minuta“ na Prvoj, pa smo iskoristili priliku da je pitamo i za poslovne planove. Pohvalila nam se da je tokom leta stigla da se odmori, ali i da paralelno radi na nekoliko novih projekata.

- Bila sam na odmoru početkom leta, a sad imam dosta obaveza. Sestra mi je trudna, pa sam zato uglavnom stalno s njom u Beogradu. Što se posla tiče, predstava „Hotel 88“ je sjajno prihvaćena i zato ćemo sledećeg leta snimati i film, ali verovatno s drugim nazivom. Osim toga, snimila sam i scene za „Ubice mog oca“, kao i nove epizode serije „Vojna akademija“. Ima još nekih novih ponuda, ali o tome ne bih još da pričam - rekla nam je Jelisaveta za kraj.

Kurir / I. ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track