VRATIO JOJ VERU U LJUBAV: Ovo su novi detalji svadbe Nataše  i Luke!
Foto: Dragana Udovičić

PONOVO U OBLACIMA

VRATIO JOJ VERU U LJUBAV: Ovo su novi detalji svadbe Nataše i Luke!

Stars -

Nataša i Luka ne planiraju da prave veliko veselje, već će među porodicom i najbližim prijateljima izgovoriti sudbonosno "da".

Iako je govorila da više neće oblačiti venčanicu i da veruje u ljubav bez papira, Nataša Bekvalac će se krajem septembra udati za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim čeka dete.

"Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što pre da sklope brak. Dete koje će se roditi neće živeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje", kaže za izvor blizak paru.

THE HEART WANTS WHAT IT WANTS...?❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Otkako je upoznala Luku, Nataša je maštala o zajednici sa njim. Samo dva meseca otkako su uplovili u romansu počeli su da žive zajedno, potom je pevačica zatrudnela, a sada uveliko spremaju svadbu.

"Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno "da" izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodicom. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći "da"", kaže dalje naš izvor.

Iako je u drugom stanju, ne predstavlja joj problem da nastupa, a ni da pravi ubrzane planove za venčanje. Nataša i Luka trenutno biraju mesto na kom će se venčati.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

"Nataša se zvanično razvela od Ljube Jovanovića, tako da ne postoji više nijedna prepreka njenoj sreći sa Lukom. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i zaista ne skidaju osmeh sa lica", dodaje naš izvor.

Podsetimo, Luka i Nataša uplovili su u vezu nakon što je ona okončala brak sa Ljubom. Pevačica je nekoliko puta izjavila da u Luki vidi idealnog partnera, a osim fizičkog izgleda, privukao ju je i brojnim hobijima, kao što je vožnja motora, tačnije bajkerski život.

Iako je dosad imala nekoliko ljubavnih krahova, Luka je Nataši ponovo vratio veru u ljubav i osmeh na lice, a ubrzo nakon što su uplovili u romansu, otputovali su na romantičan odmor u Grčku i potom na Ibicu. Grčka je nedavno ponovo usledila i tamo su saznali da će uskoro postati roditelji.

Na putu za NS...Vidimo se u BIG shopping centru od 18 h????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

(Kurir.rs/Blic, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track