SELI SE IZ PORODIČNE KUĆE: Katarina Grujić dobila stan od 100 kvadrata!
Foto: Dragan Kadić

UPALA JOJ KAŠIKA U MED

SELI SE IZ PORODIČNE KUĆE: Katarina Grujić dobila stan od 100 kvadrata!

Stars -

Folk zvezda Katarina Grujić nije ni slutila da će za nekoliko meseci početi da živi sama, i to u svom stanu!

Naime, mlada pevačica uskoro će napustiti porodičnu kuću, u kojoj je živela sa roditeljima, sestrom i zetom, te će se preseliti u luksuzni stan koji je dobila na poklon od roditelja.

Ovo je bilo pravo iznenađenje za Katarinu, jer već nekoliko godina ima želju da živi sama i da se potpuno osamostali, čak je razmišljala i da iznajmi stan.

#lastnight ? #mostar #HAVANA ?? @lagatafashiion ?? Vidimo se veceras u klubu "PULSE" Crikvenica (Hr) ?❣️

A post shared by ? K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

"Kaća najviše vremena provodi kod kuće kada nije na nastupima. Najviše joj prija mir njenog doma i tu se oseća najsigurnije. Ipak, ona je intenzivno počela da razmišlja o tome da se odseli iz porodičnog doma, jer smatra da ima dovoljno godina i da bi trebalo da testira sebe i kada je reč o takvom načinu života. Želela je da bude samostalnija kako bi jednog dana kada dođu deca i porodica bila potpuno spremna na sve što je čeka", otkriva izvor blizak mladoj folk zvezdi i dodaje:

"Njeni roditelji su je od samog starta podržali u ovoj odluci, a kako su njih dvoje vezani za Katarinu, teško im je bilo i da pomisle da bi ona možda iznajmila neki stan i tu živela. U trenutku kada su shvatili da bi Kaća zaista i mogla to da uradi, rešili su da je iznenade. Naime, njih dvoje su kupili stan od sto kvadrata u jednoj od novih zgrada čiji se radovi privode kraju, pa će tako za nekoliko meseci Kaća da se odseli iz porodičnog doma i započne samostalan život. Ona je bila presrećna kada su joj jedne noći za porodičnom večerom predali ključeve od stana. Bilo je veoma emotivno. Svi su plakali", otkriva izvor.

#ready ? "HAVANA" Mostar A da bih opet bila najlepsa zaduzena je najbolja @beauty_by_iness ??❣️

A post shared by ? K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

Kako bismo proverili da li će Kaća zaista uskoro krenuti u samostalni život, pozvali smo je, ali nam je ona samo kratko rekla da neke stvari iz njenog života ipak treba da ostanu tajna.

(Kurir.rs/Alo, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU: Seksi KORSET Katarine Grujić ZAPALIO publiku na nastupu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja