ŽENE SU ISMEVALE NJENO TELO U KUPAĆEM KOSTIMU: Verica Rakočević žestoko odgovorila svima koji su joj poručili da treba da čuva unuke
Foto: Printscreen

NIJE ŠTEDELA REČI

ŽENE SU ISMEVALE NJENO TELO U KUPAĆEM KOSTIMU: Verica Rakočević žestoko odgovorila svima koji su joj poručili da treba da čuva unuke

Stars -

Modna kreatorka Verica Rakočević pre određenog vremena se na moru skinula u kupaći i to ne bi bilo ništa čudno da u skoro 70. godini nije to uradila i izazvala mnoštvo pozitivnih komentara javnosti.

Međutim, bilo je i onih koji nisu sa oduševljenjem dočekali Veričin dobar izgled. Uglavnom su to bile neke dame koje su joj putem komentara poručivale da "treba da ide i čuva unuke".

?

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@veljkokuzmancevic) on

Ovoga puta kreatorka je poslala zanimljivu poruku svim tim ženama.

"Zvučaće kao otrcana fraza ali verujte mi sva lepota unutrašnja izlazi napolje, da se ne lažemo izgleda dobro. Mene čudi nešto drugo... kako žene tu fotografiju ne shvate kao vetar u leđa nihovoj slobodi?

Odmor..

A post shared by Verica Rakocevic (@vericarakocevic) on

Ne znači ako neko ko izgleda fit može da bude u kupaćem kostimu. Mene komentari muškaraca nisu čudili ali me čude komentari žena kao čuvaj unuke. Moje unuke čivaju mama i tata. Ja mislim da i ako doživim 90 godina da ću i tada ići u tom minimalnom kupaćem kostimu i sigurno neću izgleda kao starica od 90 godina", rekla je Verica.

Raj???

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene stare onako kakve su iznutra: Ovih 5 dama rekle su ne estetskoj hirurgiji

(Kurir.rs/Blic/Lj.T. Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track