DAČA IKODINOVIĆ PROGOVORIO O CRKVENOM BRAKU SA NATAŠOM BEKVALAC: Sve je završeno na moju inicijativu! Nemam više nikakve veze sa njom!
Foto: Dragana Udovičić

NEMAJU NIŠTA ZAJEDINČKO OSIM ĆERKE HANE

DAČA IKODINOVIĆ PROGOVORIO O CRKVENOM BRAKU SA NATAŠOM BEKVALAC: Sve je završeno na moju inicijativu! Nemam više nikakve veze sa njom!

Stars -

Iako se spekulisalo da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, stvari ipak stoje drugačije.

Kako je rekaoDača Ikodinović, on i Nataša i crkveno su razvedeni, pa danas nemaju ništa zajedničko osim ćerke Hane.

"Jesam, prekinuo sam. Na moju inicijativu smo prekinuli. Prošle godine, ili pretprošle... Ja sam otišao i završio sve, pošto ne moraju oboje da idu, tako su mi barem rekli", objasni je Dača. S obzirom na to da se prilikom crkvenog razvoda mora utvrditi koji supružnik je odgovoran za prekid bračne zajednice, bivši vaterpolista je otkrio o kome je reč kada su on i Nataša u pitanju.

foto: Dragana Udovičić

"U ovoj državi je sve preko veze, pa je i to bilo preko veze. Majke mi. (smeh) Preko veze sam došao do glavnog, popa, valjda... Dok je sve završio prošlo je malo vremena, ali niko se nije ništa izjašnjavao. Nisam morao da se izjašnjavam. Imam papir, crno na belo, da nemam, osim Hane, nikakve veze sa njom", zaključio je Dača.

Podsetimo, Danilo već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa Majom Ognjenović, dok se Nataša uskoro udaje po treći put, za partnera Luku Lazukića sa kojim čeka ćerku.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Najveće estradno - sportske ljubavi u poslednjih 10 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track