SEVERINA ZAPRETILA SVEKRU KEBI: Razvešću se od tvog sina!
Foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

Opasna snajka

SEVERINA ZAPRETILA SVEKRU KEBI: Razvešću se od tvog sina!

Stars -

Pevačica ucenila folkera da će ostaviti Igora ako ne snime duet do kraja godine. On je pristao, ali uz jedan uslov - da pesma bude čist narodnjak

Severina Kojić zapretila je svekru Draganu Kojiću Kebi da će ostaviti njegovog sina Igora, saznaje Kurir. Pevačici je puko film - ne želi više da je zovu Kebina snajka ukoliko njih dvoje do kraja godine ne snime duet!

Folker je morao da pristane i dogovorili su se da uskoro krenu da realizuju njenu ideju. Međutim, nije ni Keba naivan. Snajki je postavio uslov da pesma mora da bude u narodnjačkom fazonu!

- Severina obožava pesme svog svekra, kao i njegov glas. Kojići imaju običaj da se uveče okupe u dnevnoj sobi i svi zapevaju kod kamina. Igor i Keba najčešće sviraju gitaru, a Seve i Olja pevaju. Upravo zbog toga ona već duži period želi duet s Draganom, i to mu prigovara svaki put kad se vide, dok se on pravda da nema vremena jer često putuje, najviše po Bugarskoj i Makedoniji - otkriva naš izvor.

Pevačica je nedavno smislila strategiju kako da obrlati svekra.

- Slušaj, bre, ti! Ili snimamo duet, ili se razvodim od Igora! Treća solucija ne postoji. Ti donosiš odluku, ja više neću da čekam - ucenila ga je Seve i postigla ono što je želela.

- Važi, snajka. Biće do kraja godine, ali samo ako je neki dobar narodnjak - odgovorio joj je Keba, a ona se složila.

Oni su već počeli da traže dobar tekst i melodiju. Ne sumnjamo da će ovaj dvojac biti pun pogodak!

foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

Svi njihovi dueti

ON VOLI BEKUTU, A ONA MC SAJSI

I Keba i Seve su veliki ljubitelji dueta. Folker je tokom bogate karijere snimio mnogo zajedničkih pesama s kolegama, od kojih su najpoznatije sa Cecom Ražnatović „U snu ljubim“, s Anom Bekutom Treba vremena“ i sa Sinanom Sakićem „Dve litre vina“. S druge strane, Seve ima duete sa Sašom Matićem „More tuge“, s Ministarkama „Uno momento“, s Jala Bratom „Otrove“, s Borisom Novkovićem „Ko je kriv“, s Anom Bebić „Italiana“, sa MC Sajsi „Silikoni“, sa Crvenom jabukom „Ti si srce moje“...

foto: Printscreen

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: Severina nikad vatrenija na nastupu! Telo za medalju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track