Najnovije vesti

MARINKO ROKVIĆ PRODAO LUKSUZAN STAN NA NOVOM BEOGRADU: Zgrnuo je velike pare, ali nije očekivao da će ga snaći veliki problemi
Foto: Dragana Udovičić

NIJE MU BILO LAKO

MARINKO ROKVIĆ PRODAO LUKSUZAN STAN NA NOVOM BEOGRADU: Zgrnuo je velike pare, ali nije očekivao da će ga snaći veliki problemi

Stars

Folk pevač Marinko Rokvić je od prodaje nekretnine koja se nalazi na poslednjem spratu zgrade i pritom je dupleks zaradio neverovatnih 200.000 evra, ali, kako tvrdi izvora dobro upućen u ovaj pevačev poduhvat, prodaja nije tekla lako.

"S obzirom na to da je reč o stanu velike kvadrature pevaču je trebalo vremena da pronađe kupca, bar nekoliko meseci. Kada ga je konačno našao, onda su usledile nove muke. Pošto stan nije bio uknjižen, čekalo se da se procedura uknjižbe završi, a to je trajalo neka dva, tri meseca. Tek nedavno ga je prodao i za ogroman dupleks koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade u 44. bloku dobio 200.000 evra.

 

Kako se stan prostire na 200 kvadrata, to znači da je novog vlasnika kvadrat Marinkovog stana koštao 1.000 evra, a ta cena kvadrata je u tom delu Beograda i za stanove te veličine sasvim odgovarajuća", objašnjava izvor, i dodaje da Marinko ima u planu da od novca od prodaje kupi po jedan poveći stan svojim naslednicima Nikoli i Marku Rokviću.

 

foto: Dragan Kadić

"Marinko sa suprugom Slavicom živi u kući na Banovom brdu, ovaj stan mu nije bio neophodan, pa je rešio da stambeno osigura svoje sinove. Nikola i Marko su već pronašli nove stanove i uskoro bi trebalo da ih kupe i u njih se usele sa svojim porodicama", navodi izvor dobro upućen u celu priču.

Inače, baš u ovom stanu boravila je njegova supruga u periodu kada je Marinko navodno imao ljubavnicu.


On je sa novom partnerkom, kako se spekulisalo, boravio u kući na Banovom brdu, a Slavica, koja se u tom periodu razdvojila od Marinka, živela je privremeno u dupleksu na Novom Beogradu. Kada smo pozvali Marinka Rokvića da iskomentariše lep gest koji je učinio prema svojim sinovima, on nije bio raspoložen za razgovor:

 

foto: Marina Lopičić

"Trenutno sam na odmoru. U romingu sam. Prijatno. Doviđenja", bilo je sve što je pevač poručio telefonskim putem. On se trenutno nalazi na odmoru u Budvi i nije želeo da komentariše naša saznanja, verovatno jer ga je priča koja se nedavno pojavila u novinama da se razveo, pa ponovo oženio suprugom Slavicom prilično izbacila iz koloseka, pa nije želeo sebi da dodatno kvari letovanje.


Iako su se za ime ovog pevača vezivali razni skandali, počev od toga da je varao suprugu Slavicu, pa do toga da je pretukao nepoznatog momka tokom svađe oko parking-mesta, jasno je da se u privatnom životu ovog pevača u poslednje vreme događaju lepe stvari s obzirom na to da je uspeo da svojim sinovima obezbedi fino nasledstvo.

 

 

(Kurir.rs/Puls/D.P. Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Marinko Rokvić na prvom suđenju posle tuče na parkingu!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...