(FOTO) UDARILA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: Sonja je jednim potezom žestoko iznervirala Lukasa!
Foto: Marina Lopičić

PEVAČ BESAN!

(FOTO) UDARILA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: Sonja je jednim potezom žestoko iznervirala Lukasa!

Stars -

Pevač Aca Lukas ovih dana je u žiži domaće javnosti od trenutka kada je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila da ju je pretukao. Lukas i Sonja će, nakon svega, staviti tačku na svoj brak, a ono što ostaje kao najvrednije iz te zajednice je njihova ćerka Viktorija.

Pevač je priznao da je pretukao svoju suprugu, posle čega je dobio zabranu prilaska Sonji. Lukas je želeo da stalno bude u kontaktu sa ćerkom Viktorijom, što je do sada mogao putem mobilnog telefona. Međutim, izgleda da više ni to ne može.

Aca Lukas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj hvali svoju ćerku, uz napomenu: "čekam da joj vrate telefon".

S obzirom na to da je Viktorija kod Sonje i da kontroliše postpuke svoje mezimice, nema sumnje da je ona odlučila da ćerka više ne koristi mobilni telefon.

foto: Printskrin/Instagram

Nije poznato da li je zbog samog Lukasa donela takvu odluku ili zato što smatra da korišćenje telefona nije najbolje za šestogodišnju devojčicu.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Aleksandar Vuksanović pretukao svoju bivšu ženu Sonju. Lukas se u izjavi podrugljivo odnosi prema izjavama svoje bivše supruge, a u audio izjavi možete poslušati šta je rekao na tu temu:

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SONJA VUKSANOVIĆ POSLE PREBIJANJA ODLAZI U POLICIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track