Najnovije vesti

IZA SNEŽANINOG OSMEHA SE KRIJE TEŠKA SUDBINA: Sin joj je robijao zbog ubistva, 16 puta operisan, bila u depresiji zbog supruga
Foto: Dragan Kadić

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

IZA SNEŽANINOG OSMEHA SE KRIJE TEŠKA SUDBINA: Sin joj je robijao zbog ubistva, 16 puta operisan, bila u depresiji zbog supruga

Stars

Snežana Đurišić je uvek vedra i nasmejana, ali njen osmeh krije tešku sudbinu!

Naime, još početkom ovog veka, tačnije 2001. godine njen sin Marko Gvozdenović vozeći u pijanom stanju uzrokovao je saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila njegova tadašnja devojka Jelena. Zbog ovog krivičnog dela Marko je bio na robiji četiri i po godine.

foto: Dragan Kadić

Snežana je u jednom intervjuu priznala da se jedva izborila sa ovom situacijom.

"Život me nije uvek mazio, imala sam strašne lomove. Poznato je da je moj sin krivac za tešku saobraćajnu nesreću, da je 16 puta operisan, a kako sam ja sve to preživela samo moja duša zna. Majka sam, pa o tome više ne mogu niti želim da pričam. Sad je sve dobro, Marko i njegova supruga podarili su mi unuka Miloša, a ćerka Maja, koja je udata i živi u Njujorku, ima sina Luku i ćerku Teodoru. Imam kome da se radujem. Za sve životne nedaće spas nalazim u Bogu i usrdnoj molitvi", ispričala je Snežana.

Da zlo bude veće, njen sin Marko poslednjih godina našao se u novim nevoljama. Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanevši joj teške telesne povrede, pisalo se u domaćim medijima.

foto: Damir Dervišagić

Domaća javnost prošle godine bila je iznenađena novim incidentom Snežaninog sina. On je ponovo izazvao saobraćajni udes, u kojem je jedna osoba lakše povređena, i pobegao sa lica mesta. Protiv Gvozdenovića podneta je krivična prijava, a sudski postupak je u toku.

Poznata pevačica narodne muzike Snežana Đurišić ni četiri godine nakon smrti supruga Slobodana Gvozdenovića ne može da se pomiri da njega više nema. Ali jedno je uspela - da se izbori sa depresijom u koju je upala nakon njegove smrti.

"Pisac čiji sam ceo opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga "Put kojim se ređe ide" mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vreme za mene. Nisam znala kako ću dalje", otkrila je Snežana nedavno.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Puls)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...