VIKTORIJA BOJKOTOVALA IGRU PA SPREČILA TRAGEDIJU U RIJALITIJU: Zadrugari zamalo izazvali požar!
Foto: Printskrin Youtube

HAOS

VIKTORIJA BOJKOTOVALA IGRU PA SPREČILA TRAGEDIJU U RIJALITIJU: Zadrugari zamalo izazvali požar!

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević predvodila je igru koja je organizovana tako da svi ukućani učestvuju u njoj. Sreća, jedna takmičarka nije želela da se igra pa je uspela da spreči štetu.

Međutim, Viktorija nije želela da sarađuje sa ostalima, te je sve vreme sabotirala igru. Na kraju joj je Dušica rekla da ukoliko ne želi ne mora da učestvuje, tako se Viktorija okrenula otišla u kuću.

"Pogledajte ovo, morate da gasite šporet kada pravite kafu. Ovo je krenulo da gori, pojavio se plamen", rekla je Viktorija kada je nakon par minuta došla nazad iz kuće, držeći u ruci izgorelu varjaču.

foto: Printskrin

Kada su shvatili da su izbegli požar, zadrugari su se na kratko primirili, ali kako je došlo vreme za početak igre njihova energija se vratila.

Poenta igre bila je da puknu svi baloni, a Dušica je najavila da će pobednik dobiti fenomenalnu nagradu. Ipak, pošto nisu svi učestovali nagrada je bila ukupno 1000 dinara za čitavu grupu, a ostaje da vidimo na koji način će se oni osvetiti Viktoriji što ih je sabotirala i na taj način umanjila iznos koji će dobiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track