IVANA MIHIĆ IMA 47 GODINA, A PRVI PUT JE OTVORENO PROGOVORILA: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje!
Foto: Dragana Udovičić

POSVETILA SE KARIJERI

IVANA MIHIĆ IMA 47 GODINA, A PRVI PUT JE OTVORENO PROGOVORILA: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje!

Stars -

Na pragu je šeste decenije, a danas žali što se više posvetila karijeri nego stvaranju porodice.

(FOTO) OVO OD NJE NISMO OČEKIVALI: Ivana Mihić se SKINULA pa NAPRAVILA SELFI

Iza Ivane Mihić (47) su brojne uloge po kojima je publika pamti, ali sada kada je na pragu šeste decenije, žali samo za jednom stvari - što se nije ostvarila u ulozi majke. Ona uživa u vezi sa svojim izabranikom kog ne želi da otkriva javnosti, a na pitanje da li su razmišljali da usvoje dete, Ivana kaže:

- Ne, nisam razmišljala, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez - rekla je Ivana.

Na pitanje kako joj je u vezi sa partnerom, ona je samo kratko odgovorila, ne želeći da otkriva identitet svog izabranika.

- Srećna sam.

Kada joj je teško u životu, Ivana Mihić kaže da se posveti poslu.

- Kod mene je obrnut slučaj. Kada mi je teško, uvek pokušavam da radim nešto što će mi odvući misli a što će biti kreativno. Istovremeno sve preduzimam da rešim taj svoj problem. Na primer, producentski posao je izuzetno težak i stresan. Odgovorni ste za mnogo novca uloženog u realizaciju određenog projekta. Taj novac nije vaš. Utrošili ste mesece, a ponekad i godine da ga sakupite, tako da se osećaj odgovornosti pojačava. Čak mi se desilo da mi nedelju dana pred premijeru zabrane reklamiranje filma "Kupi mi Eliota", koji je od svih mojih filmova najviše koštao i para i nerava. Možda su to ti trenuci u kojima sam mogla da poželim da se zatvorim u četiri zida, ali sam ja izabrala da posao završim i odmah potom krenem u novi projekat - kaže glumica.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track