NEIMARKA: Slađa Delibašić srušila kuću!
Foto: Nemanja Pančić

Provodi dane s majstorima

NEIMARKA: Slađa Delibašić srušila kuću!

Stars -

Delibašićeva u dvorištu adaptira nekretninu za vrtić koji planira da otvori ćerki Silviji

Slađa Delibašić dane provodi s majstorima. Ona je zasukala rukave i barabar sa zidarima radi na adaptaciji manje kuće u dvorištu na Lekinom brdu.

Iz temelja

Jedan deo ove nekretnine je srušen, pa se sada zida iz temelja. Kako bi sve bilo onako kako gazdarica želi, ona ne napušta gradilište.

Naš paparaco slikao je Delibašićevu kako daje instrukcije radnicima, a bilo je primetno da odlično poznaje građevinsku materiju. Tačno je znala šta hoće, a majstori su joj rekli da ne brine i da će sve biti onako kako je zamislila.

S obzirom na to da su radovi tek na početku, kuća neće biti skoro gotova. U tu investiciju je krenula zbog vrtića koji već izvesno vreme planira da otvori ćerki Silviji. Kuću mora da prilagodi nameni, pa je angažovala arhitektu da napravi nacrt, koji će oceniti inspekcija.

Povremeno će svraćati

- Ne mogu da kažem da ću se ja baviti time, dajem svoj prostor i ono što je adekvatno za obdanište. Tu je Silvija, koja je sada završila za vaspitača, i ona će biti glavna. Kada se pojavim, pojavim se, ali neće biti moja uloga da se bavim decom. Stručniji ljudi će biti sa njima - rekla je Delibašiceva u jednoj emisiji.

M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track