BILA JE UHAPŠENA ZBOG ŠVERCOVANJA DROGE U DUBAIJI, A U ZATVORU JE DOBILA BATINE: Nina Prlja ušla u Parove da otkrije sve!
Foto: PrintScreen

ISTINA IZLAZI NA VIDELO

BILA JE UHAPŠENA ZBOG ŠVERCOVANJA DROGE U DUBAIJI, A U ZATVORU JE DOBILA BATINE: Nina Prlja ušla u Parove da otkrije sve!

Stars -

U zemunsku vilu uselila se beogradska starleta Nina Prlja (24) koja je u decembru 2016. godine bila uhapšena zbog šverca kokaina u Dubai.

Nina je bila uhapšena kao deo grupe beogradskih mula zbog krijumčarenja kokaina u Dubai, a sada je ušla u rijaliti "Parovi" da pokaže svoje pravo lice.

"O meni se pisalo svašta, ja sam ozlaglašena", rekla je Nina na samom ulasku i dodala da je došla u rijaliti da otkrije istinu. Kako kaže mediji su o njoj svašta pisali te ima nameru da pokaže svoje pravo lice.

foto: PrintScreen

"Mediji su me opisali kao osobu koja je nosila drogu u Dubaiji, a to nije istina. Ja sam samo bila tamo i radila svoj posao. Pisali su da sam narko starleta, nisam imala živaca sve da čitam. Moji priljatelji i rodbina su sve teško podneli. Ne bih bila ovde da je sve to istna", rekla je Prlja i navela da želi da pobedi.

"Pisali su da sam dobila batine, to nije istina. Ja sam se s devojkama u centralnom zatvoru smejala tome", dodala je Nina.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track