ALKOHOL JE BIO LEK ZA MOJ PROPALI ŽIVOT: Gocin bivši se spasao iz pakla poroka!
Foto: Damir Dervišagić

ISPOVEST

ALKOHOL JE BIO LEK ZA MOJ PROPALI ŽIVOT: Gocin bivši se spasao iz pakla poroka!

Stars -

Svaki dan sam bio pijan. Sam sebi sam se gadio, a onda sam se jednog jutra probudio i rešio da ispunim majčinu poslednju želju i otarasim se svake kapi pića, kazao je Ivan Marinković pred ulazak u „Parove“

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, uspeo je da se izleči od alkoholizma. Sad kad je čist, rešio je da povrati svoj stari život, a prvo što je uradio - ušao je u „Parove“, gde će testirati sebe.

On je pre tri meseca potražio stručnu pomoć u specijalnoj bolnici, gde je četiri nedelje odlazio na celodnevnu terapiju. Kroz kakav pakao poroka je prošao, Ivan je ispričao za Kurir, i to pred ulazak u rijaliti-šou „Parovi“.

Najgori trenuci

- To su bili najgori trenuci u mom životu. Poslednjih godina sam baš imao probleme - razvod, majčina bolest, depresija, kao i nezaposlenost. Sve to je doprinelo da spas potražim u piću. Nakon majčine smrti, još više sam se odao alkoholu, jer to je bio veoma stresan period za mene. Životne okolnosti su me naterale da se ovom poroku predam u potpunosti, jer je on bio jedini lek za moju tugu - priča Ivan.

On objašnjava kako je uspeo da se izbori sa ovom vrstom zavisnosti.

- Svaki dan sam bio pijan. Sam sebi sam se gadio, a onda sam se jedno jutro probudio i shvatio da ne mogu tako unedogled. Rešio sam da ispunim majčinu poslednju želju, a to je da se otarasim svake kapi alkohola. Ovu odluku sam doneo kako zbog nje, tako i zbog sebe samog. Otkako ne pijem, ja sam drugi čovek, zapravo onaj stari koji sam i bio. Sad je sve u najboljem redu - tvrdi Marinković.

Slušao predavanja

Gocin bivši suprug je objasnio i kako je izgledala terapija.

- Mesec dana sam odlazio u državnu bolnicu. Nijedan dan nisam propustio. Pomno sam slušao predavanja i životne priče ljudi koji su takođe dolazili zbog istog problema. Hvala bogu, moj slučaj nije bio najteži. To mi je dalo još veću snagu da se izborim s tim porokom. Nisam želeo da propadnem, cilj mi je bio da pobedim sebe i uspeo sam u tome - zaključuje on.

Ljiljana Stanišić

foto: Damir Dervišagić

Proradile emocije

BACIO OKO NA RAŠINU LJUBAVNICU

Odmah nakon što je ušao u „Parove“, Ivan Marinković je rekao da ne isključuje mogućnost da mu se u rijalitiju desi ljubav. Da je već počeo sa osvajanjem, bilo je jasno svima prvog jutra. On je bacio oko ni manje ni više nego na Teodoru Radojičić, koja je iz anonimnosti isplivala zbog afere s Gocinim sadašnjim mužem Rašom Novakovićem.

Nekako, kad je Teodora u pitanju, sve se vrti oko pop pevačice, jer je prihvatila i njenog bivšeg supruga, pa su gotovo postali nerazdvojni. Teodora i Ivan su juče tokom celog jutra razmenjivali poglede i osmehe, a da li će se nešto desiti, videćemo u danima koji će doći.

Podrška

GOCA NIJE REKLA ĆERKI DA SE LEČIM

Ivan Marinković kaže da mu je motiv u borbi lečenja od alkoholizma bila ćerka Lena (10).

- Zbog Lene bih sve učinio. Srećom, ona nije znala da tata ima problem jer mislim da joj Goca nije pričala. Važno mi je bilo to što smo se svaki dan čuli. To me je dodatno motivisalo - poručuje Marinković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track