POTRESNA ISPOVEST: Mea otkrila zašto je hapšena i kako je završila u domu!
Foto: Prinstcreen

PAROVI

POTRESNA ISPOVEST: Mea otkrila zašto je hapšena i kako je završila u domu!

Stars -

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Melisa Memić poznatija kao Mea Bond, prošla je korz pravi pakao u životu.

Ona je večeras nakon izbacivanja Snežane Jovičić, ispričala kako je došlo do toga da završi u domu, zbog čega je hapšena i u kakvom je odnosu sa svojom porodicom

"1992. godine sam se rodila u Foči. Oko 1993. godine, majka je otišla u Švedsku. Odnosi sa majkom i braćama i sestrama su bili dobri, ali ja sam bila loša. Ne znam ko mi je otac, imam samo očuha. Pitala sam majku ko mi je otac, ali nikada nije htela da mi kaže", započela je Mea svoju priču, a onda ispričala kako je upala u probleme:

"Sa 11 godina sam upala u jako loše društvo, živela sam u getu. Od 16. godine me usvojila država Švedska da me izvede na pravi put, i to je trajalo osam godina. Bila sam tvrdoglava, htela sam da probam sve. Probala sam drogu, vozila sam bez vozačke, bila sam zbog toga u pritvoru. Mama nije kriva za ovo, ja sam kriva. Mene je država Švedska izvela na pravi put, da nije bilo te države ja ne bih bila ovde. Meni je životni cilj bio da se pojavim negde".

Mea je nakon toga dodala kako je provodila vreme u domu:

"U domu sam dobila sve luksuzno, a to nisam zaslužila. Ja sam tamo imala zaštitu, niko nije mogao da zna moje ime. Sama sam sebi pomogla. U domu sam upala u još gore društvo, bila sam potpuno izolovana. Imala sam teške situacije, pretnje. Ali eto, živa sam i zdrava, sada sam ovde". Melisa se nakon toga dotakla i odnosa sa svojom majkom i braćom i sestrama:

"Prve dve godine tokom boravka u domu uopšte nisam videla mamu. Ja nju volim najviše na svetu. Razgovarala sam sa njom pre ulazka. U najboljim sam odnosima sa braćom i sestrama", završila je Mea.

Ova njena priča je potresla sve učesnike i gledaoce.

(Kurir/Happy.rs, Foto:Prinscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track