NARKO-STARLETA NA METI ARAPA: Ninu hteli da strpaju u harem!
Foto: Damir Dervišagić

Učesnica „Parova“

NARKO-STARLETA NA METI ARAPA: Ninu hteli da strpaju u harem!

Stars -

Narko-starletu, nakon žurke u Dubaiju na kojoj je orgijala s milionerima, jedan bogataš želeo za ličnu seksualnu robinju

Narko-starleta Nina Prlja (24), učesnica „Parova“, koja je široj javnosti postala poznata kada je u decembru 2016. uhapšena zbog šverca kokaina u Dubai, bila je žrtva bogatog Arapina, koji je pokušao da je strpa u svoj harem.

foto: Privatna Arhiva

To u razgovoru za Kurir otkriva njena prijateljica Ivana J., koja je ispričala kako je došlo do toga da baš Ninu multimilioner poželi za seksualnu robinju.

- Nina je trbuhom za kruhom otišla da radi u Dubai. Radila je kao hostesa u nekim lokalima gde su se svaki dan organizovale žurke, ali i bahanalije. Jednom prilikom ju je spazio Arapin koji je multimilioner. Čim ju je video, odmah se zaljubio u nju. Po svaku cenu je želeo da bude njegova. Bio je navalentan i bezobrazan - priča Jelena.

foto: Privatna Arhiva

Ona kaže da je na toj žurki doživela da baš taj Arapin urinira po njoj.

- Bio je pijan, pa je tokom orgija počeo da urinira po Nini, ali i još nekim devojkama. Kad je videla šta ju je snašlo, krenula je da napusti klub, ali nije uspela da izađe jer su je na vratima zaustavili njegovi ljudi. Arapinovo obezbeđenje ju je pritislo sa svih strana i tražilo da pristane da bude u haremu njihovog gazde. Obećavali su joj kule i gradove, ali njoj je bilo dovoljno to što je videla i ni po koju cenu nije htela da bude deo njegovog harema - kaže ona.

Prljina prijateljica tvrdi da je Nina pobegla glavom bez obzira.

- Ona nije od tih devojaka koje žele da budu seksualne robinje bogatih Arapa. Nije joj padalo na pamet da bude zatvorena u nekoj palati i da služi čoveku koji ima još brdo žena i da za to dobija određenu svotu novca. To je za nju bilo poniženje. To iskustvo joj je mnogo teško palo. Posle toga je usledilo i hapšenje zbog droge - završava Jelena.

Ljiljana Stanišić - Foto: Damir Dervišagić; Privatna arhiva

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track