Najnovije vesti

KOBNA SVAĐA MEĐU MARJANOVIĆIMA: Evo zbog čega je došlo do konflikta posle kog je JELENA SUROVO UBIJENA!
Foto: Kurir

NOVI DETALJI ZLOČINA

KOBNA SVAĐA MEĐU MARJANOVIĆIMA: Evo zbog čega je došlo do konflikta posle kog je JELENA SUROVO UBIJENA!

Stars

Jelena Marjanović ubijena je najverovatnije dan pre prijavljivanja njenog nestanka, a ubistvu je prethodila svađa. Naime, u kući porodice Marjanović u Borči, nekoliko dana pre ubistva Jelene Marjanović, izbila je žestoka svađa zbog pisma koje je bilo adresirano na pevačicu.

Kako otkriva rođak pokojne pevačice, Marjanoviću su bez Jelenine saglasnosti otvorili kovertu u kojem je bilo rešnje suda doneto posle ostavinske rasprave i njena slaglasnost da se odriče stana u centru Beogada koji se vodio na njenog pokojnog oca.

"Poštar je doneo pismo koje je bilo naslovljeno na Jelenu ali ga je Zoranov brat Miloš navodno otvorio i prčitao. Ispostavilo se da se Jelena na ostavinskoj raspravi posle očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega. Marjanoviću su je napali čim su ugledali kovertu govoreći joj "Kako možeš da se odreknekš stana u Beogradu? Da li znaš koliko to vredi?"

LAŽNA JELENA MARJANOVIĆ TRČALA PO NASIPU U BORČI DA SAKRIJE ZLIKOVCA: Ubica angažovao dvojnicu kako bi prikrio zločin, dok su PEVAČICU UBIJALI NA DRUGOM MESTU?!

Ona im se suprostavila i rekla: "Meni to ne treba!" zbog čega su se još više obrušili na nju. Jelena je posle toga bila vidno utučena i požalila se majci i rodbini da su je Marjanovići napali jer se odrekla vredne nekretnine", navodi izvor blizak prodici.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući.

(VIDEO) SESTRA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ VANBRAČNOJ VEZI: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom LJUBAVNOM TROUGLU!

Astrolog Dušan Veličković je prošle godine tvrdio da je ubica Jelene Marjanović njen suprug Zoran i da mu je u ubistvu pomogao njegov otac Vladimir. Motiv je kako kaže bila ljubomora. Veličković kaže da je Zoran ubio svoju suprugu zbog ljubavnika sa kojim je imala vezu i da je bilo pitanje dana kada će biti uhapšen.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

"Ja sam jedini rekao da su je ubili muž i suprug zbog švalera, jednostavno su imali strah da je taj njen ne odvuče jer su oni dosta uložili u nju. Vladimir je prodao svoju očevinu kako bi uložio u njeno televizijsko pojavljivanje, tako da je imao finansijski motiv jer se osetio iskorišćenim, a muž je patološki slučaj, on je iz ljubomore, iz straha od tog njenog Aleksandra to učinio. To su njih dvojica izveli jer mmaju takav horoskop, i jedan i drugi", kaže Veličković i naglašava da su Marjanovići čudna porodica.

"Postoji velika verovatnoća da se tu pojavila neka devojka koja je trčala i asocirala malu Janu na majku, moguće je da su oni angažovali tu devojku da tamo trči. Ko zna koja je ta sa crnom kosom, dete je možda mislilo da je to njegova mjak. To je ono najgore, što su uvukli dete da bude svedok, da svedoči u korist ubice svoje majke, izmanipulisano je, jer dete vidi ono što mu kažeš", kaže Dušan. Dodaje da je zločin dobro izrežiran, a veruje i da su imali instrukcije sa strane.

(Kurir.rs/Alo/S.Dž.S./J.P./N.G. FOTO: Kurir, Privatna arhiva, Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta sve novo znamo od hapšenja Zorana Marjanovića

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...