TAMARA ĐURIĆ: Popularnost mi ništa ne znači, povlačim se iz javnog života!
Foto: Damir Dervišagić

NE ŽELI DA BUDE PEVAČICA

TAMARA ĐURIĆ: Popularnost mi ništa ne znači, povlačim se iz javnog života!

Stars -

Tamara Đurić prethodnih meseci bila je u žiži javnosti zbog zdravstvenih problema.

Ona je u aprilu hitno hospitalizovana jer su joj se izlili akvafileri koje je ubrizgala u zadnjicu i tada je krenula borba ove mlade dame za goli život.

foto: Marina Lopičić

U poslednjih nekoliko meseci proživela si dosta toga, da li je zaista bilo tako strašno kao što se pisalo?

- Bilo je i strašnije, iskreno. Pokušavala sam da sakrijem neke stvari od medija najpre zbog moje porodice, da ih ne brinem još više. I dan danas saznajem, kada odem na kontrolu, neke stvari koje tada nisam znala. Ne samo da je moglo da bude kobno, već su mogli i noge da mi amputiraju. Ali uz Božju pomoć sve se dobro završilo.

foto: Filip Plavčić

Hoćemo li te gledati ponovo u nekom rijalitiju?

- Ne. Nikada više ne bih ušla u takav format, zaista. Nisam ušla da bih bila nekakav "rijaliti igrač", niti da se nekome dopadnem, već zato što sam se posvađala s dečkom i rekla: "Sad ću da uđem njemu u inat". Ni sa kim se tamo ne bih slagala, niti bih mogla da nađem zajednički jezik. Mića i Saška pričaju mandarinski, njih razumeju, ali niko drugi ne govori taj jezik. Oni tamo vrše oralnu dijareju.

foto: Damir Dervišagić

Rijaliti te proslavio, nakon toga si snimila pesmu i spot, a šta je sledeće?

- Verujte mi, meni ta popularnost ništa više ne znači. Bilo mi je interesantno kad sam bila klinka, ali sad više nije, jer ja se u principu ničim ne bavim. Razumem popularnost sportista, pevačica, glumaca, ali meni ta popularnost ništa ne donosi osim što me ljudi dave ponekad. Ja sada snimam pesmu, ali sad razmišljam kako meni ta pesma uopšte ne treba. Sigurno neću da se bavim pevanjem. Mislim da je krajnje vreme da se povučem iz javnog života - zaključila je ona.

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track