NINU PRLJU DEČKO UVUKAO U PAKAO: Dilovao je iza mojih leđa! Nisam nosila drogu u gaćicama, sve mi je namestila udata žena!
Foto: PrintScreen

OTVORILA DUŠU

NINU PRLJU DEČKO UVUKAO U PAKAO: Dilovao je iza mojih leđa! Nisam nosila drogu u gaćicama, sve mi je namestila udata žena!

Stars -

Nina Prlja otvorila je dušu pred cimerima. Naime, ona je u okviru programa "Tajne Parova" otkrila da li je dilovala i krila drogu u gaćicama, zbog čega je bila pprivedena.

Nina je rekla da je to namešteno i to od osobe kojoj je najviše verovala - njenog dečka.

"On nikad nije bio tu. Svaki dan je menjao zemlju u kojoj boravi. Mislila sam da me vara, a on je ustvari dilovao drogu iza mojih leđa. Bio je jako bogat i uspešan, što nije tako često za mladog dečka! Jednostavno sam se zaljubila i verovala sam mu", rekla je Nina i objasnila sve.

BILA JE UHAPŠENA ZBOG ŠVERCOVANJA DROGE U DUBAIJI, A U ZATVORU JE DOBILA BATINE: Nina Prlja ušla u Parove da otkrije sve!

"Nisam ja nosila drogu u gaćicama. Meni je to namešteno. Jedna žena koja je radila za mog tadašnjeg dečka se bavila dilovanjem. Ona se meni predstavila kao sekretarica mog dečka. Ta žena je majka troje dece, udata. Nju su uhvatili na aerodromu, a ona je rekla kako me tu čeka da joj ja prodam drogu. Policija je došla kod mene u stan i uhapsila me. Sedam meseci sam bila u pritvoru, davala izjave. U toku tih sedam meseci, policija je utvrdila da sam ja nevina a tu ženu čeka robija od pet godina. Ona je nosila veliku količinu kokaina u gaćicama, a mediji su optužili mene. Meni je to sada sve smešno", rekla je učesnica "Parova".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track