(VIDEO) NAJVEĆI BLAM RIJALITIJA IKADA: Marko je imao šokantnu ideju, a onda ga je Miki teško isprozivao!
Foto: Printscreen

DA SE NE ZABORAVI

(VIDEO) NAJVEĆI BLAM RIJALITIJA IKADA: Marko je imao šokantnu ideju, a onda ga je Miki teško isprozivao!

Stars -

Nakon što je Marko Miljković, čuveni di-džej iz Brusa ušao u "Zadrugu" u kojoj ga je dočekao njegov stari prijatelj Miki Đuričić, pravi bi greh bilo ne podsetiti se verovatno najvećeg blama u istoriji rijalitija, a radi se naravno o legendarnoj Markovoj ideji da sipa lonac tople vode u bazen, i tako zagreje vodu!

Sve se dešavalo 2006. u "Velikom Bratu", a komentari Mikija Đuričića, koji je takođe tada učestvovao u istom rijalitiju sa Markom su odavno uši u legendu.

foto: Printscreen

U tajnoj sobi, Miki je ovako opisao Markov predlog:

"Dečko stvarno fino izgleda i sve to, ali ako mu niste dali zadatak da to uradi, džaba mu izgled i sve, jer ako je to njegova sopstvena ideja, dečko je glup kao ku**c, ne kao jedan, kao dva ku**a! Zamislite loncu u koji stane, pet šest litara vode, proključa voda i ti to sipaš u 'ladan bazen koji ima 800 litara vode, ma više, 1.200 litara… I sada mi sipamo lonac sa pet litara tople vode, da ugrejemo bazen od 1.200 litara, pa to je ljudi van svake pameti", rekao je Miki.

A još veća ludnica je nastala kada je Đuričić kasnije Miljkovića pitao da li je stvarno mislio da bazen može da ugreje sa loncem tople vode, a Marko mu odgovorio: "Naravno. Sto posto"!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja