GAGI PROGOVORIO O ĆERKINOM ODNOSU SA PEVAČEM: Ne dopada mi se Slobina žena, navijam da Luna bude sa njim!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

GAGI PROGOVORIO O ĆERKINOM ODNOSU SA PEVAČEM: Ne dopada mi se Slobina žena, navijam da Luna bude sa njim!

Stars -

Dešavanja između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, koja je priznala da je zaljubljena u oženjenog pevača, i dalje su glavna tema medija.

Nakon što je Anabela iznela svoje mišljenje o ćerkinom ponašanju i odnosu sa Slobom, isto je učinio i Gagi Đogani, Lunin otac.

"Luna i ja imamo otvoren odnos po pitanju momaka i izlazaka. I onda sam po tome provalio, u suštini, da ona nije zaljubljive prirode", počeo je svoju priču denser i nastavio:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Desilo se da je tamo potpuno drugačija priča. Sve je pet puta jače, sve. Drugo, tamo je zatvoren prostor i neko za nekog mora da se uhvati. Splet okolnosti je da se ona zbližila sa njim i da Sloba njoj prija. Nakon nekog vremena proradile su emocije. To je nešto neopisivo", rekao je Gagi.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Lunin otac dodao je da mu se Slobina žena uopšte ne dopada.

"Sloba je sve pokazao kada mu je žena ušla u rijaliti svojom reakcijom... Evo je moja žena... Šta znači to? Je l' se tako dočekuje žena koju voliš? Drugo, kada sam video kakva je Slobina žena...meni se lično ne dopada, ne uklapa se generalno sa njim. Nije dama. Nije se pozdravila sa Lunom kad je ušla kao što se Anabela pozdravila sa njima. Kada sam video njegovu ženu kakva je i kako se ponela, ja sada navijam da Luna bude sa njim. Ja navijam da pobedi ljubav, ali pod uslovom da se razvede. Zato što se oni vole i to se vidi", zaključio je Gagi.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track