EMIR IZ LAPSUSA ČESTITAO MIRKI ROĐENDAN: Otpevao je pesmu samo za nju, a evo kako je Vujadin reagovao
Foto: promo

EMIR IZ LAPSUSA ČESTITAO MIRKI ROĐENDAN: Otpevao je pesmu samo za nju, a evo kako je Vujadin reagovao

Stars -

Fudbaler Vujadin Savić i pevač „Lapsus band-a“ Emir Aličković dočekali su rođendan glumice Mirke Vasiljević u jednoj televizijskoj emisiji, pa su odlučili da u uživom prenosu čestitaju Vujadinovoj dragoj divan dan uz Šabanovu pesmu „Cveta“.

Tačno u ponoć je bio Mirkin rođendan, pa je Emir pitao kojom bi pesmom po Vujadinovoj želji mogli da joj čestitaju. Njegov izbor je bila „Cveta“ ali pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu nije želeo da je otpeva sam već je prišao sportisti i zajednički su otpevali strofu i refren. Publika u studiju je nagradila ovu originalnu čestitku ovacijama.

“Te večeri sam upoznao Vujadina i zaista je sjajan momak. Bilo mi je zadovoljstvo što sam mogao da mu ispunim želju i pomognem da Mirki čestita rođendan na taj način. Pozvao sam ih i da dođu na neki od naših nastupa pa ću tamo i njoj moći da ispunim želju i otpevam nešto što ona voli”, rekao je pevač najveće Balkanske internet senzacije koji su ovu titulu još jednom potvrdili pesmom „Santa leda“, koja je već deset dana prva po glednosti na Jutjubu u regionu i za to vreme uspela je da sakupi više od 3 miliona pregleda oborivši tako rekord koji je držala „Budalo“, takođe pesma Lapsus benda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track